atvase ([info]atvase) rakstīja,
@ 2015-11-08 14:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Škiet, atradu mūsu miega problēmas labu aprakstu
Es to nojautu. Vajag kaut kā naktīs sākt mierināt A. ar muguras glaudīšanu un mēģināt pārliecināt A. par to, ka rotaļu lācītis ir labs, mīļs biedrs gultiņā. Pašlaik tā liekas neiespējamā misija. Bet sākšu jau šonakt. Jāatmet pudele, izņemot vienu īsto nakts ēšanu, kas mēdz būt ap 02.00.

A prop is anything baby uses in order to fall asleep, and/or go back to sleep when they wake. Props typically cause problems when baby becomes dependant on them, when they can't sleep without them. Some troublesome props are pacifiers, feeding to sleep with breast or bottle, a swing or any type of motion - walking, rocking, swaying, bouncing to sleep. Baby grows an association with the prop and needs it whenever they are trying to go to sleep.
When babies transition through sleep cycles, they sometimes wake briefly. If they require a prop to fall asleep - they will wake and cry because they can not get back to sleep without the prop, and they can't manage the prop on their own. The result is frequent wakings to be plugged in, or bounced, breast, rocked etc.

Shush-pat method
How do I adress habitual wakings/ wake-to-sleep method


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2015-11-08 21:04 (saite)
Es cenšos ieviest bērnam miega lupatiņu, jo kolēģi uzdāvināja un man ļoti patīk :) http://www.zanzan.lv/miega-za311i.html Bērniņš gan parasti viņu ignorē, bet reizēm, kad aizmigšanai cenšas pievilkt kaut ko pie sejas, tad izmanto. Kā ieteica pieredzējušas mātes, uzreiz nopirku vēl vienu, lai sazelētu vai savemtu var mazgāt un tikmēr ir otrs lietojams.

Viens no šušināšanas variantiem ir nogulties vai nosēsties tuvu bērnam un ļoti dziļi un skaļi elpot, uz izelpu sakot "ššš" - labi strādā uz nakts nemieriem, bērns it kā cenšas sinhronizēties ar manu elpošanu un līdz ar to nomierinās. Vēl mums labi palīdz, ja es čukstus kaut ko stāstu, vienalga ko - sanāk tāds kā baltais troksnis, kas labi iemidzina.

Veiksmi gulēšanā, noteikti atradīsiet savu vislabāko metodi un drīz saldi čučēsiet!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?