ātrais zēns ([info]atraiszens2003) rakstīja,
@ 2018-08-01 11:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
muzons No.2
Ir pagājis vēl viens mēnesis, atkal dalīšos ar to mūziku, kuru esmu klausījies un uzskatu par ievērības cienīgu.
1. Yung Lean - Crash Bandicoot & Ghostface/Shyguy
Ja visiem vēl nav zināms, man ļoti patīk Līns. Nesen viņš izlaida divas jaunas dziesmas, varu teikt, ka abas man patīk, bet jāatzīst, ka jebkurai repa/ hiphopa dziesmai, kuru klausos, ir konkrēts mērķis un funkcija — pamodināt mani no rītiem.
2. Sonne Hagal - Ockerwasser
Sonne Hagal jaunākais albis. Nav daudz, ko teikt, labs neofolks, vietām velk uz Death In June skaņu, citviet mazāk. Klausos bieži, pievienots pleilistēs.
3. Talking Heads - Talking Heads 77
Nav jau tā, ka klausos tikai kaut kādu Merzbow visu laiku. Man ļoti patīk maigas, patīkamas melodijas, ģitāras bez miljoniem efektu un vokāli, kas nav bļaušana. Tieši to meklēju, tieši to ieguvu. Bet Talking Heads es ik pa laikam klausos austiņās, guilty pleasure? Varbūt.
4. Godspeed You! Black Emperor - Allelujah! Don’t Bend! Ascend!
Gatavojos rudenim. Man, kā daudziem, katram gadalaikam ir sava mūzika. Vasaras karstumā nevelk klausīties AAA Powerlines. Šīs grupas mūzika man patiešām saistās ar rudeni un to mindsetu, kādā parasti esmu, kad lapiņas sāk birt, lācīši piebāž dirsas pilnas ar salmiem un dubļiem, un, ejot ārā, jāuzvelk mētelītis. Viņu populārākais gabals bez šaubām ir Storm, kuru klausoties gribu pabimbāt vai vismaz padedzināt kūlu.
5. Horst-Wessel-Lied
Nav komentāru, seciniet paši. Savējie sapratīs.

Cīņai sveiki, dārgie draugi!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?