ātrais zēns ([info]atraiszens2003) rakstīja,
@ 2018-05-20 19:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izklaides
Tie, kuri mani pazīst ilgāku laiku, zina, ka esmu sadomazohists. Ne gluži kaut kādā seksuālā, deģeneratīvā veidā, bet drīzāk vispārējā attiecību jebkuru cilvēku attiecību līmenī. Bieži arī nodarbojos ar sadismu psiholoģiskā veidā, iespējams, tādēļ, ka fiziski mūsdienu sabiedrībā nav pieņemts ietekmēt citus. Bet arī šo es daru tikai tādēļ, ka maldīgi domāju, ka zinu patieso pasaules kārtību.
Visvairāk man patīk sāpināt citus, bet arī sevis sāpināšanai nav ne vainas.
Piemēram, man ir radusies jauna izklaide. Vai drīzāk tieši pretējais. Nezinu

Kas tā ir? Ā, nu, pēdējā laikā man sanāk piedzerties diezgan bieži. Sekas šim ir neizturams vājums un galvassāpes nākamajā rītā. Tā vietā, lai lāpītos, gulētu gultiņā un lūgtu dievu palīdzību, es sevi smagi nodarbinu. Nu, labi, varbūt ne smagi. Bet es sev spiežu darīt kaut kādus uzdevumus, piemēram, šodien liku sev mācīties par ūdeņraža saitēm. Citreiz lieku sev veikt kaut kādus fiziskus darbus.

Tas, šķiet, ir mēģinājums atdalīt miesu no prāta. Nevaru teikt, ka tas izdodas, bet tas, man šķiet, ir labs pirmais solis, tiecoties pēc pašdisciplīnas.
Man arī vienmēr ir interesējis tas, cik tālu cilvēki ir spējīgi pārvarēt miesiskas vēlmes utt., piemēram, apbrīnoju mūkus, guru un citus sevi pārvarošus cilvēkus.

Gribējās padalīties, peace!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?