ātrais zēns ([info]atraiszens2003) rakstīja,
@ 2018-12-19 13:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Novembra plejlīste, aiziet!
1. Rome - Die Aesthetik Der Herrschaftsfreiheit - Band 3
Rome man ieteica paklausīties viena meitene no tindera. Man dikti patīk, lai gan estētika nav tik edgy kā DIJ.
2. Marty Robbins - Gunfighter Ballads and Trail Songs
Norm kantrī, ļoti patīkami paklausīties kaut ko naivu un lirisku, it īpaši, kad pats nejūties labi. Big Iron, lai arī tā jau ir meme, tomēr ir viena no visu laiku labākajām dziesmām. Arī Cool Water un Master’sCall ir fantastiskas dziesmas, kuras klausītos siltos vasaras vakaros pie lauku mājas, paralēli dzerot cēsu premium un skatoties zvaigznēs. Re, kāds es romantiķis!
3. Xiu Xiu - Dear God, I Hate Myself
Xiu Xiu savā dzīvē visvairāk klausījos, kad daudz laika pavadīju ar meiteni, kura tagad kaut kādos pediņu orģiju tusos šņauc eksperimentālās narkotikas. Lai nu kā, bet šī saistība man netraucē izbaudīt Xiu Xiu. Viņiem drīz Rīgā koncerts, bet apsverot visu, kas man nākamā mēneša laikā jāpaveic, laikam, neiešu.
4. Death in June - ESSENCE!
Ilgi gaidītais DIJ albums ir laukā. Jāatzīst, nav nekas pārsteidzošs, bet neko jaunu arī negaidīju. Pīrsam labs ir tas, ka viņš kopē sevi, nevis citus.
5. Sufjan Stevens - Songs For Christmas
Ziemassvētku mūzika. Man, atsķirība no daļas mūzikas snobu, Ziemassvētku mūzika patīk. Protams, ne gluži nigger-soul-christmas tunes un lielveikalu mūzika, bet ir konkrēta mūzika, kas tomēr ir ļoti jauka, kā teicu, arī naiva un patīkama.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?