04 Oktobris 2017 @ 09:24
 
Tagad nu jau 4. reize kopš janvāra, kad staigāju ar aizkritušu labo ausi. It kā šķiet skaidrs, ka tam varētu būt sakars ar saaukstēšanos, bet katru reizi, kad aizeju pie ārsta, izraksta tās pašas zāles, izdzeru kursu, pāriet uz dažiem mēnešiem un tad atkal. Ir sajūta, ka vajadzētu aiziet pie speciālista, bet ģimenes ārsts pieņemt tikai no pirmdienas, turklāt nezinu kā te ir ar "nosūtījumu izdīkšanu". Sajūta tiešām kā dzīvotu savā pasaulītē vai vismaz ar pusi galvas zem ūdens. Nav forši.
 
 
Music: "zemūdens" skaņas
 
 
( Post a new comment )
[info]santech on 4. Oktobris 2017 - 10:33
pie ausu-kakla-deguna ārsta Rīgas 1. slimnīcā aizgāju, kad man abas ausis aizkrita. pa brutālo izskaloja ar siltu ūdeni no milzīgas šļirces ar spiedienu. uz mirkli reti riebīga sajūta, bet pēc tam tā bauda, kad tu dzirdi bezmaz pat pārāk labi, to atsver.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Atheiste[info]atheist on 4. Oktobris 2017 - 10:49
Bet tev kopš tiem laikiem nekas vairs nav kritis ciet? Man kaut kad pusaudžu gados bija viena auss aizkritusi un viņu kārtīgi izsūca/izskaloja/nezinu-ko-izdarīja pirms paspēju noķert vidusauss iekaisumu, bet kopš tiem laikiem it kā nekas tamlīdzīgs nebija atkārtojies līdz šim gadam.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]santech on 4. Oktobris 2017 - 11:01
Reizēm pēc dušas uz laiciņu. Katrā ziņā esmu nolēmis nelietot in-ear austiņas lao izvairītos no aizkrišanas dēļ liekiem netīrumiem utml.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Atheiste[info]atheist on 4. Oktobris 2017 - 11:05
Skaidrs, par austiņām nebiju tā aizdomājusies. Kas man lika aizdomāties - pirms man tā auss problēma sākās, biju pasākusi šķaudot taisīt ciet degunu, lai nodarītu to lietu bez trokšņa, bet tad pēc tam lasīju, ka tas ir ļoti slikts ieradums un tad arī pārstāju, bet šķiet, ka laikam kaut kādu iespaidu tas tomēr būs atstājis.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]santech on 4. Oktobris 2017 - 11:14
jā, labāk iešķaudīt mutautiņā ;-]
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)