asteor ([info]asteor) rakstīja,
@ 2012-10-26 17:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Shodien pie ieejas metro viens WWF (World Wildlife Fund) aktivists aicinaja ziedot shai organizacijai. Ziedojums notiktu taa, ka man buutu janoperk (maza-plaana) broshura par apdraudetam/izmirstosham dzivnieku sugaam pa 5 Euro, kas patiesibaa maksaa 1,5-2 Euro. Pats aktivists bija zli-mels negeris ar pamatigu apakshzokli, shauram acim un plataam naasim. Virsejaa no broshuram, ko vins tureeja rokaa, bija par apdraudetiem primaatiem un uz vaaka attelots liels, melns gorilla tuvplanaa. Nu izspljauts pats WWF aktivists!!!!!!
Man (piektdienas pecpusdienaa pec 3 glazem champagne) kkas nojuka ar pash-kontroli un es saaku plati smaidiit par sho neparprotamo lidzibu. Vins gan to iztulkoja, kaa velmi ziedot WWF. 
Gruuti bija atkratities un veel grutak bija NEpateikt, ka nav smuki shitaa andeleet Gjimenes Albumu....

P.S. nu ja, ko gan mes zinam par vinju skaistuma standartiem un tikumiem. Varbuut vins savaa ciltii/baraa tiek uzskatits par Izcili Gliitu Puisi (?) un varbut tirgoshanas ar gjimenes albumiem viniem tiek uzskatits par taadu kaa "bugjem druzhitj semjami" variantu, nu - es noperku to albumu un mes jau esam gandriz radi.... ;-)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?