Criminal tendencies ([info]asaa) rakstīja,
@ 2005-01-22 18:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:artistic
Mūzika:naba

paardomas
esmu maajaas.
tikaamies 1os, un staigaajaam pa Vecriigu.
taapat kaa iepriekseejaa reizee, mums neveicaas ar piceeriju. iegaajaam Bella Italia, un nosoliijaamies nekad tur vairs neatgriezties. bez maz vai likaas, ka muus sodiis par ienaaksanau. attieksmes tur nav. mums pasaam bija jaaiet pie eedienkarteem - taas nepienes kaa vienmeer restoraanos. jaa, tas pat izskatiijaas peec restoraana. oficiantes staav ar sakrustotaam rokaam, mees tur it kaa esam, bet ne kaa apmekleetaajas. it kaa taapat. pasuutam picu Margharita ar tomaatiem un sieru. peec kaadaam 5min atnes. eedam. uz beigaam jau paliek pretiigi. negarsiigi. tomaati tur ir kaa mazas bumbinu pleckas. "draudzene" man seedeeja pretii, blakus vinas rokai atradaas neilgu laicinu glaaze. pie pasas galda malas.. nejeedziigaaku vietu glaazei nevar laikam atrast. vina apgaaza vinu. neko. atnaak "laba" oficiante, savaac. mees samaksaajam, aizejot pie letes, jo, protams, neviens nepienaaca. tikai atnes picu un aizvaac skiivjus. es izmisiigi veeleejos no turienes prom!!! kaa skrienot peec gaisa.
pirms taa visa viena no vinaam izteica pieziimi, ka, luuk, tas viirietis pat nepateica 'uz redzeesanos'.. hmm.. interesanti, kaadeel...
es arii nepateicu.
vina kategoriski atteicaas iet uz maakslas izstaadi. es pateicu, ka es iesu. baigi nu man vinu vajag. vina aizgaaja peec laicina uz autobusu, es - mekleeju Jaana ielu.
izstaigaaju kaadas 5as galerijas. veel pabiju Lietiskaas maakslas muzejaa. fuj. samaksaaju latu, lai redzeetu pirktu audumu, ar pirktaam rozu saspraudeem, piespraustaam pie taa pasa auduma. tur nu arii vairs neiesu.
bet biju fanaatiskaa sajuusmaa par Andra Viitolina izstaadi galerijaa Carousell "Machinery"!!! veelos visu maaju ar vina gleznaam. un tikai. mans maakslinieks.

besii, ka, ieejot graamatniicaa pie Peetera bazniicas, uz stuura, visas paardeveejas baigi piecelas kaajaas, kad es ienaaku. kad dzird, ka veras valaa durvis. man tacu vienalga.
palasiiju kriminaalietu pieraadiisanas graamatu. Francijas tieslietas, taas veesturi.
varbuut nopirksu. nu tomeer tas ir mans laucins.

nejausi satikos ar citu meiteni. atdeva pusi no paraada par taavakara izraadi. izdzeeraam pa saldeejuma kokteilim Salas bunduliitii pie pieturas.

palasiisu graamatu. varbuut paziimeesu.

karsta dusa.

kafija.

vajag kaut ko uzgleznot. ar akrilu. bet sanaak daargi.

esmu paarnemta ar Viitolinu...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sintia
2005-01-24 13:55 (saite)
Man gan liekas patiikami, ka pieceljas..izraada cienju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]asaa
2005-01-24 19:43 (saite)
nez.. maybe. bet es laikam domaaju, ka man nepatiik, kad visu paarspiilee. taa vispaariigi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sintia
2005-01-24 21:06 (saite)
Man gan liekas ka paarspiileeshana ir, kad skrien klaat, un prasa/jautaa... ko veelas, kada krasa, utt... kaa saka - lien dirsaa :) Ka tik tu nopeerc pie vinjiem kautko..
Neee, arii tas nav slikti, bet man biezhi tas kaitina, jo nepatiik kad ko uzspiezh.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asaa
2005-01-25 16:06 (saite)
man riebjas sitaa "piedaavaasana".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?