Criminal tendencies ([info]asaa) rakstīja,
@ 2004-12-25 03:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:sleepy
Mūzika:Limp Bizkit - Take a Look Around. mp3.

izkravaju mantas, pasedeju pie karstvina, palukojam davanas, parunajos ar cieminu uz savas gultas ar sokoladi no Polijas (juristi jau ir baigi interesanti sarunu biedri!), izmetu lauka apm. 15 gramatu, bet davana sanemu 3. viena par zvaigznajiem, otra - mitologijas vardnica, tresa - Dena Brauna 'Maldu zona'. tagad baigi nak miegs.

pazibeja velesanas rit, t.i., sodien doties uz kino, bet, kad izbazu galvu pa logu, parnema tas nepatikamais ziemas neomuliga aukstuma gaiss, no kura nevar izvairities pat ar degunu sarkana vilnas salle.

pie manas milakas krasas sarkanaas ir piepulcejusies lidzgaitniece - tumsi, spilgti zala.

ar mammuciti parunajam par iespejam man macities francu valodu Parize. vina mani atbalsta, lai gan preteji nemaz ar nevaretu but. liekas, ka si lieta virzas uz prieksu, bet pagaidam - planu limeni. man tikai japiezvana.
ja, es to velos, ja, es to dabusu.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crazyfox
2004-12-27 10:25 (saite)
izlasiiju jau da vinchi kodu... iisti neiebraucu tajaa ka tiibings bij arii Skolotaajs...bet nu laikam iipashi necentos iedziljinaaties tajaa:DDD bet graamata wispaa gjeniaala!!! un engjelji un deemoni ar taapat..... njuz un taga maldu zonai klaat jaakjeraz:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?