Criminal tendencies ([info]asaa) rakstīja,
@ 2005-08-06 19:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:FUCK U,FUCK ME

kaa mees no riita un naktii klainjojaam pa Chaka-Brunjinieku ielaam,seedeejaam pagalmaa un runaajaam... ar to puisi vismaz var saturiigi parunaat. no politikas liidz chiibinjaam. izraadaas,ka vinjsh arii iet TP politiskajaa jaunieshu organizaacijaa,kuraa rudenii ieshu es.Govs gan vairs ne,bet sarunaajaam,ka pirmajaa reizee vinja gan atnaaks man liidzi.buus kaads paziistams,kas tur regulaari apgrozaas,buus jautri!vinjsh nepiipee,taapee vinja klaatbuutnee man to negribeejaas.kaa shaamais atnaaca,taa driiz vien cigarete prom.ir pret paardzershanos - jei bogu! kaads jeedziigs cilveeks no puishiem atradaas vakar.izmaksaaja man brokastis un kafiju,no riita,kad kaapu no autobusa aaraa,apskaava,kad pateicos par brokastiim un pasmaidiiju.
taga jaanonjem acis un ieshu beidzot paeest. naktii ne acu neaizveeru un miegs arii nenaaca,jo domaaju par naakotni,kas tur apgrozaas...
roka arii savainota,kad vienam dzekam gribeejaam kost.un iekodos arii! kaa dzeks var kniebt dibenaa,kaajaas,kruutiis,ribaas!saap,man pat bail dibenu apskatiit..

bet aizvakar... tas bija vienkaarshi nozheelojami.iisteniibaa vinja vaina tur pat nav saskataama - vainiiga esmu es un man jaakriit celjos pashai sev priekshaa.
***NEKAD VAIRS***



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]asaa
2005-08-07 15:30 (saite)
nemeklee taadaa zinjaa,ka nemet apkaart un rinjkjii acis un njememajiem vai nedomaa par to? cik esmu dzirdeejusi,tad nevaig par to domaat... (jaa jaa jaaa! taga maacu citus,..a pati netieku ar savaam domaam galaa...)

kaardinaajums nu gan nopietns.... bet labaak ne!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?