Criminal tendencies ([info]asaa) rakstīja,
@ 2005-07-24 13:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:sad

tas ir tik neticami!... neiedomaajami un praatam neaptverami...! ar praatu pat gruuti saprast,kur nu veel ar sirdi!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]asaa
2005-07-26 12:44 (saite)
biju vienbriid kopaa ar vienu puisi.. domaaju,ka viss buus baigi nopietni,bet tad aizvakar nejaushi uzzinaaju,ka vinhsh tomeer nav izshkjiiries no taas meitenes....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-07-26 16:06 (saite)
o johaidiii..baac bet es tak paarlicinos peedeejaa laikaa, ka tieshi dzeki ir maitas un nevis meitenes!!!! mana draudzene ar peeksni izskiiraas vakar no puisha, bet liidz shm viss bija kartiiibaa un tad peeksni vins veselu nedeellu nelikaas ne zinis un beigaas izriikojaas cik vien gleevuliigi var - atsuutiija sms....piedod, mums nekas ensanaax, palixim draugi... es ne reizi savaa muuzhaa neesmu kko tik pretiigu izdariijusi... dzeki peedeeejaa laikaa baigi pievill! pashai gan nav tik traki gadiijies, bet eniivei es vinnus nesaprotu peedeejos meeneshos.... varbuut ne ar tiem satiekos..?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asaa
2005-07-26 22:04 (saite)
beidz,es jau domaaju,ka man vieniigajai taa... bet vinjsh runaaja "par mums",ar taadiem pashiem vaardiem!.. a beigaas - tu paarprati,blje..!! staigaajaam rokaas sadevushies,skuupstiijaamies,uzklausiijaam citu komplimentus par to,cik miilji izskatamies kopaa,jo taa arii ir. zini,cik diivaini ir teelot,ka mees akal esam draugi? apskauties kaa parasti,parunaat,tuseet veermaniitii kaa parasti...?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]guceens
2005-07-27 00:02 (saite)
domaaju gan.... tas vareetu buutu drausmiigi gruuuti! hmm, a netuseet kopaa nevar??? tb kaukaa meeginaat netikties, lai tik loti nesaap...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]asaa
2005-07-27 12:14 (saite)
neznu,vai taa gribu.. gribu,lai viss nostaajas vecajaas vietaas,taapee man jaasaak akal pierast,ka esam "tikai draugi"..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?