Criminal tendencies ([info]asaa) rakstīja,
@ 2004-11-06 20:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:disappointed
Mūzika:everything but the girl

es un Bezpajumtnieks
sodien, uz centru braucot, man trolejbusa tiesi preti sedeja Bezpajumtnieks. vins eda abolu. lieliem kumosiem, bet leni un pratigi. vins skatijas ara pa logu uz cilvekiem un nobrukusam Brivibas ielas majam. es sajutos neerti par to, ka koslaju kosleni. es uz tadu nevajadzigu meslu tereju savu naudu, lai pec tam saprastu, ka man vajag pirkt dzinsenes vai kurpes, bet naudas nav. cilvekiem ir jastrada un japelna tikai tik, lai nopirktu maizi un nenosaltu, nevis, lai gutu baudu no garsas, bez kuras musu senci bija laimigi un bez vselibas problemam. musu senciem nebijakino, internets, klubi, kafejnicas, masinas, tv utt. zinatne mus tuvina Beigam. ta vairs tikai nepalidz cilvekam, bet iznicina. tehnologiju laikmets mus iznicina. sis laikmets dara vien postazu, tuvojas Pasaules Galam, sis Dzives Galam. to, ka es perku sudus un veltigi tereju naudu, kur to var nedarit, man lika saprast sis burvigais virietis.
patiesiba ir musu acu prieksa.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polly
2004-11-06 20:45 (saite)
Es izmēģināju vairākus variantu kā pateikt to ko es tagad jūtu izlasot tavu tekstu...bet visi mēģinājumi beidzās ar stingru backspace spiedienu. Varu tikai teikt, ka pazīstu šo sajūtu...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]asaa
2004-11-07 08:58 (saite)
ja, si sajuta mani vaja. it ipasi pec gramatas Engeli un Demoni izlasisanas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heartstripper
2004-11-08 11:42 (saite)
Malacis, malacis, uz pareizaa celja esi ar shiim domaam :)))

(Varbut ne tik kategoriski, jo laiks jau iet un viss attiistaas, un tas nemaz nav slikti! Tikai - uz kuru pusi attiistaas. Un cik taalu.. Cilvekam ir vajadziiba pec smukam lietaam, pec komforta, tikai - kur ir taa robezha, kur saakas bezjeedziiba? Kaapeec man jaadeet sausa maize, ja varu tai uzsmeereet sviestu?.. Bet vai vienmer ir jaauzliek lasis, tas ir jautaajums..)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]asaa
2004-11-08 14:43 (saite)
:)))

bet atceries tacu, ka musu senci guleja uz gridam. un viniem nesapeja mugura! bet kas tagad te notiek? un viniem nevajadzeja iet uz aerobiku, trenazieriem utt., lai butu normals augums. vini vienkarsi raknajas laukos pec kartupeliem. un tagad mums vajag lasi, jo mums vins garso! (mana milaka zivs ir bute...). un nafig vispar mums daudz ko no si laikmeta vajag!!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heartstripper
2004-11-08 15:06 (saite)
taadeelj, ka cilveks attistaas..
kadreiz bija daudz nearstejamu slimibu, kaut kaadi skorbulji un kaajas amputeja ar zaagji. viss iet uz priekshu, arii cilveks, tas pat nav no mums personiigi atkariigs. dziive pati baazh mums ieksha daudz subproduktu, bez kuriem mieriigi vareetu iztikt. bet ir lietas, bez kaa mums NEvajag iztikt :) piemeram, vai tad kino buutu kas slikts? ir raadiita taada pilseetvide, kas diktee savus noteikumus.. diemzheel.. ir jaaiet katru dienu uz darbu, japelna nauda.. un cilveks atsveshinaas no dabas, pats no sevis, kaa vaavere ritenii,.. rodas visaadas kaites, saap tas, saap shitais.. un tad vajag aerobiku un jogu. lai megjinaatu sevi savest kaartiibaa. lai atgrieztos pie pirmsaakumiem. taa nu tas pasaulee notiek, neko nepadariisi. ja grib normaali dziivot, jaabrauc uz kalniem un jameditee, jaadziivo buudinjaa bez elektriibas.. tikai - cik daudzi to vareetu, jo jau gadsimtiem esam pieradushi pie arvien lielakaam eertiibaam.. es neteiktu, ka elektriiba buutu slikta lieta, bet dirneet stundaam pie tv vai kompja - taa jau ir slimiiba.. pasham sevi vien jaakontrolee :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?