302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb ([info]mindbound) rakstīja,
Relevanti:

"Events like this are exactly the reason I have zero sympathy for people who complain about Microsoft's move to aggressive, forced updates in Win 10. [..] Yeah, it sucks having to reboot sometimes. Sometimes even at an inconvenient time! (oh, the horror!)
Know what else sucks? Global ransomware pandemics that have the potential to disrupt entire societies. Quit your bleating and keep your shit up to date, people.
"

Kas attiecas uz pārējo, tad, well. Reiz, sensenajos Ankha laikos, Tu teici, pārfrāzējot, ka ap trešo dzīves dekādi es sākšot pieaugt un pārstāt nodarboties ar bezjēdzīgu "rage against the machine"; laikam Tev būs bijusi taisnība. Also, tam, kur un kā labā es strādāju, šajā gadījumā nav nekādas nozīmes – man neviens nemaksā par to, ko es rakstu šeit vai kādā citā publiskā vidē un es šajos ierakstos pārstāvu tikai savus uzskatus (<diskleimeris>vienīgais izņēmums ir reizes, kad ar tām vai citām man dotajām pilnvarām runāju Latvijas Transhumānistu asociācijas, Pasaules Transhumānistu asociācijas vai Lifeboat fonda vārdā, bet tas ir ļoti eksplicīti atzīmēts un arī tad notiek labi, ja reizi zilā mēnesnīcā</diskleimeris>).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?