zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2009-02-10 23:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:argentina

life as usual
pirmā diena atpakaļ Buenosairesā. kaut kā mēģinu ieiet atpakaļ ritmā pēc pusotra mēneša blandīšanās apkārt pa Argentīnu un Antarktīdu. ir kaudze ar iespaidiem un ap 4000 [ļoti, ļoti sūdīgu] fotogrāfiju. 1000 Antarktīdas bildes jau noreducēju uz 48 plašākai publikai rādāmām (daļa jau ir prezentēta pāris ierakstus augstāk). ceru šīs nedēļas laikā piebeigt Antarktīdas atmiņas un tad ķerties pie Argentīnas foto un (varbūt arī) atmiņām.

jau atsāku skolas gaitas, priecēja tikšanās ar foršajām skolotājām - Silviju un Veroniku, priecēja arī tas, ka pēc viņu atzinuma esmu kļuvis savā spāņu valodā tekošāks un drošāks. vēl divarpus mēneši jāmācās, ceru sasniegt vērā ņemamu formu. jau šodien varēju daudz efektīvāk kā agrāk pačatot ar dzīvokļa kaimiņu Diego un vakar man pat izdevās saprast kādus 60% no tā, ko saka mans otrs kaimiņš - Ivans, agrāk es viņu nesapratu nemaz.

pēc Patagonijas patīkami priecē Buenosairesas cenas - šodien paēdu kompleksās pusdienas par 22 peso (Ls 3.67 3.44) - 2 cūkas costillas ar salādiem piedevās, augļu salātiem saldajā, visam pa virsu uzdzerot glāzi ciešama mājas sarkanvīna. nogriezu matus par 18 peso (3 2.81 lati). tiesa, arī šeit inflācija piesvilina, vēl pirms 2 mēnešiem matu griešana tai pašā frizētavā vēl maksāja 15 peso...

tiesa, neiztiku arī bez nepatīkamiem brīžiem. uztaisīju sava bankas konta revīziju par pāris pēdējiem mēnešiem un aiz šausmām vakariņās nekur neaizgāju - nopirku lielo pudeli (1 litrs) "alus", rīsu cepumus un banānus - kopā 10.34 peso. un vēl pudeli vīna, šoreiz par 8 peso, bet tas priekšdienām, tādēļ šodienas budžetā iekšā neskaitās.

un nekāda iekļaušanās ritmā man šodien arī nav izdevusies, ir jau 23:40, bet es vēl neesmu ķēries pie mājas darbiem, laikam ir pats pēdējais brīdis sākt.

hasta luego!



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?