zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2008-11-18 16:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:argentina

la fiesta
svetku sajutas kaut ka sodien nav. diena ka diena - pamostos, apedu brokastis, uztaisu kafiju, dzerot kafiju izpildu majas darbu, nomazgajos, skrienu uz skolu, 2 stundas studiju grupa, pusdienas ar glazi vina, 2 stundas studiju individuali, locutorio ar meiliem un cibu, pec tam uz sporta klubu, uz veikalu nopirkt sadus tadus sikumus skolai un auglus vakarinam, vakara macities, kaut ko apest un tad gulet.

varbut svetku sajutas veicinasanai nopirkt pudeli vina? vai pierunat meitenes no Latvijas uz kadu restoranu vai cafe aiziet vakara?

ko jus darat, lai pievilinatu svetku sajutu? jo seviski tie, kuri patlaban ir arzemes?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]livita
2008-11-19 20:24 (saite)
Hmm ja godigi man ir ari zudusi svetku izjuta noteiktos datumos, bet svetkus var rikot katru dienu ejot uz baru iedzerot kadu glazi vina vairak ka parasti:) var iet dejot utt.
Manuprat svetku rikosana ipashos datumos runa pretim cilveka dabai, jo la fiesta sakas tad kad Tev ir noskanojums prieks tam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2008-11-19 20:56 (saite)
mhmm. mani tiesi dara bazigu fakts, ka es gandriz katru dienu ari sarikoju svetkus ar kadu glazi vina vairak ka parasti, jo te ir tik labs un lets vins. soy baracho.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2008-12-05 13:16 (saite)
Bet meitenes no Latvijas nebija pierunājamas. Kaut īpaši jau necenties pierunāt. Bet viņas iedzēra mate un iesvinēja par Latviju.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?