zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2012-04-16 01:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:es skrienu

6. nedēļa (no 18)

6. nedēļa: pelnītās atpūtas nedēļa izdevusies lieliski: 15 + 11 + 19 + kaudze [13] tango aktivitāšu kvalificējas plānotajiem 59km. "neoficiālā bilance" (1 tango nodarbība == papildus 8km) ~=150km.

priecē, ka visi 3 skrējieni (2 aerobie un viens vidēji garais) perfekti iekļāvās mērķa pulsa un mērķa tempa zonās; jāatzīmē, ka šāds panākums šīs sezonas treniņu vēsturē ir pirmo reizi. nu labi, no otras puses, nebija šonedēļ ieplānots neviens reāli grūts skrējiens - nedz garais, nedz M. mērķa tempa, nedz anaerobā sliekšņa skrējiens.

nedaudz drastiskāki prieki ar vienu anaerobā sliekšņa skrējienu, vienu garo skrējienu (30K) un diviem elementārākiem pasākumiem mani sagaida nākamnedēļ, kad sākas treniņa otrais (5 nedēļu ilgais) anaerobā sliekšņa un izturības treniņa etaps. ak, jā, un divus no šiem skrējieniem, izskatās, es pieveikšu Montevideo, kur pavadīšu nedēļas nogali.

arī miera stāvokļa pulss mani šorīt kārtējo reizi pārsteidza: pusnomodā uzreiz pēc pamošanās bija kādi 46 (es tā īsti nesaprotu, vai man ir kārtīgi jāpamostas un tad jāmēra vai tāds pusnomoda stāvoklis tomēr ir ok). cerams, ka vismaz šī gada laikā pulss līdz 0 vēl nenoslīdēs.

vienīgā šīs nedēļas neveiksme (diemžēl nevar teikt, ka nebūtiska): izskatās, ka labais celis atkal pamazām sāk streikot, būs jāpiesaka vizīte pie iemīļotā deportologa. pie vainas šoreiz gan laikam nav vis skriešana, bet gan tango apguves supportēšanai uzsāktās baleta klases.

no otras puses, mani vēl aizvien uzmundrina pagājušajā vasarā daktera teiktais mana sastieptā ahileja sakarā: kad bažīgi vaicāju, vai es varēšu turpināt skriet (jo kreisais ahilejs pie jebkuras slodzes, pat pie kāpšanas pa trepēm, nejauki sāpēja), dakteris attieca, ka manā vietā viņš vairāk tomēr baidītos gulēt gultā, jo lielākā daļa cilvēku nomirst tieši tur.




(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?