zamza ([info]arc) rakstīja,
paldies par pieniem!

no pulksteņiem es lietoju šādu: https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=63511&ra=true (manā variantā nav pelēka, bet gan stilīga sarkana svītriņa).

3 galvenās pamatfunkcijas ir (1) pulsa mērīšana [ar ap krūtīm aplikta pulsa raidītāja palīdzību], (2) distances mērīšana ar GPS palīdzību, (3) pulkstenis.

Kā rezultātā, atkarībā no konkrēta modeļa, var iegūt visādas papildus fīčas kā ātrums, ātrums pa kilometriem, katra skrējiena sākums/beigas/ilgums, pulsa dinamika skrējiena laikā utt.

mēdz būt arī iekārtas tikai ar pulsa mērīšanas funkciju.

konkrēto iekārtu izvēlējos, jo (1) tajā iekšā ir iebūvēts gan pulsometrs, gan GPS (respektīvi, nav jāčakarējas ar vairākām iekārtām); (2) tā diezgan labi izskatās uz rokas kā pulkstenis (nav baiss ķieģelis); (3) datus var ielādēt GarminConnect un pēc RunKeeper interneta servisos, tādejādi glabājot savu skriešanas vēsturi. Pēc šīm 3 minimālajām fīčām es izvēlējos lētāko variantu (kas, diemžēl, nemaz nebija tik lēti), un esmu ļoti apmierināts.

protams, izvirstot tālāk profesionālismā, izvēles iespējas (un atbilstošs cenu kāpums) ir neierobežots, tia skaitā, ir arī speciāli pulksteņi riteņbraucējiem, peldētājiem un triatlonistiem.

Ja ir sīkāka interese, varu padalīties vēl - kur meklēt un kam pievērst uzmanību.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?