zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2011-08-13 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nedaudz par visu ko
vakardienas drēgnais un lietainais laiks tika godam izmantots, lai beidzot atvērtu māsas dāvāto Bushmills pudeli. tālāk gandrīz kā slavenajā teksta uzdevumā:
Dots: 2 draugi divatā izdzēra litru viskija.
Jautājums: kāda velna pēc tam pa virsu vēl bija jādzer pudele šampanieša (arī, kā smejies, divatā)?

tomēr pēc kārtīgas izgulēšanās, 1 aliņa, Rīgas svētku dejošanas kopmēģinājuma un 50g brendija varu atkal teikt: "bet citādi, ak, cienījamā kundze, viss kārtībā, viss kārtībā!". ja neskaita to, ka ožas halucinācijas uzbūra alum bušmilla smaržu...

aktuālais jautājums nr. 2: šovakar pēc mēģinājuma doties dzert alu un tusēt vai labāk tomēr beidzot iztīrīt māju un izgulēties pirms rītdienas caurlaides mēģinājuma?

ak, jā, un visi tautas dejas cienītāji, protams, nākampiektdien tiek aicināti uz koncertu Ķīpsalā Rīgas svētku ietvaros. būs forši! btw: pēc nepārbaudītām baumām skatītājus laidīs iekšā arī 4dienas ģenerālmēģinājumā: meklējiet internātos!

uz tikšanos, mis amigos queridos!

Posted via Journaler.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]spicausis
2011-08-25 09:33 (saite)
Ja tu sēdi un domā, vai kāds tevi pamanīja jaunajā šodienas žūrnālā, vai nē, tad — jā, esi pamanīts! (Jau sākot lasīt rakstu un ieraugot vārdu "milonga" radās doma, vaitanu tiešām rakstā par tango un milongām arca nebūs :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]arc
2011-08-25 10:30 (saite)
vai man džesiņ, un kā gan tā visi mani atpazīst un sastata manu virtuālo un IRL-a identitāti kopā? mēs takš IRL-ā neesam pazīstami, vai ne?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]spicausis
2011-08-25 10:38 (saite)
Neesam vis pazīstami — bet nav taču daudz latviešu amatbrāļu izstradātāju, kas būtu devušies uz Buenosairesu un tur iemācījušies dejot, un sajūsmināti stāstītu par tango un milongām, un saistītām lietām? :)

(un, protams, tai bildē gandrīz pa visu lapu var saskatīt līdzības ar tavu iepriekšējā ieraksta fotogrāfiju arī)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]arc
2011-08-25 10:45 (saite)
jā, jā, tas jau tāds retorisks jautājums. Jau Feierbahs ir teicis, ka "cilvēks ir tas, ko viņš ēd publicē par sevi Internetā".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]spicausis
2011-08-25 11:07 (saite)
Feirebahs kapā griežas riņķī! Ēšana un publicēšana internetā ir pilnīgi pretēji procesi! :)

Savdabīga ir īpatnējā, interneta izraisītā "zināšana" un pazīšana — piemēram, ieraugot atpazīstamu personāžu — «hehē, es viņu zinu!», un tikai apdomājot kārtīgi, sanāk attapties, ka nē, nezini tak nemaz, ar pāris retiem komentāriem un frendlistes lasīšanu zināšana izbeidzas, bet nu velns ar viņu, nav daudz ko galvu lauzīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]arc
2011-08-25 11:20 (saite)
nu, nosacīti. man reizēm ir sajūta, ka es Cibā atsevišķus nekad dzīvē neredzētus cilvēkus pazīstu labāk nekā daudzus no IRL-a. labi, tā ir mānīga sajūta, jo Cibā bieži rakstām to, ko IRL-ā bieži pat nemēdzam komunicēt.

toties man pavisam noteikti ir kādi 2-3 čata draugi, kas IRL-ā, teiksim ceļojot, ir redzēti 1 reizi, bet čatā - tā ir draudzība "uz mūžu" (pārspīlēju: 2-4 gadus pēc iepazīšanās arī čata draudzības tomēr paliek vājākas un neregulārākas - tāpat kā IRL-a sen neredzētu cilvēku draudzības; cilvēki ar laiku tomēr aizdiverģē katrs savā virzienā).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?