zamza ([info]arc) rakstīja,
@ 2011-05-25 17:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:es skrienu

oi, pribežaļi
šoreiz pieticīgi, galīgi nebija veiksmes un tā rezultātā arī ondas (noskaņojuma).

lai atcerētos: pirms skrējiena nekad nevajag:
- iepriekšējā vakarā iet uz milongu un palikt tajā līdz pēdējai tandai (un tad paliek tikai 4.5h gulēšanai)
- celties pēdējā brīdī ar cerību izkasīties no mājas 45 minūtēs (lai arī ir pilnīgi skaidrs, ka bez 1:15 neiztikt, 2h - vēl labāk)
- paļauties, ka sabtransports pienāks uzreiz pēc pieturas sasniegšanas (un nevis pēc 20min)
- cerēt, ka sabtransports skrējiena dienā kursēs pēc maršruta un pievedīs pie starta (nevis brauks ar līkumu, izmetot tevi puskilometra attālumā)
- +10 (un arī +8) grādos zem skrienamkrekla papildus termokreklu vilkt ir vēl par agru, kādā 5. kilometrā gandrīz izkusu no pārkaršanas

tā rezultātā autobuss mani (un, man par laimi, vēl vienu, daudz pieredzējušāku skrējēju) izmeta 10 minūtes pirms starta puskilometru no starta punkta. Luiss (otrs kavējošais skrējējs) teica - "pārģērbjamies šeit un tad skrienam uz garderobi". minūtes laikā norāvu sev visu, kas bija savilkts pa virsu skrienamtērpam un sākām improvizēto iesildīšanos starta laukuma un garderobju virzienā. pie garderobēm rinda… saņēmu numuriņu, kad pēc mana pulksteņa skrējienam jau bija jāsākas, pilnā dukā desoju uz starta tuneli tajā (par laimi) nonākot apaļas 2 minūtes pirms starta - ne kārtīgi iesildījies, ne morāli sagatavojies un, protams, pašā tuneļa galā.

labi, saņēmos: 10-9-8-…1-0! priecīgi saucu kopā ar tūkstošgalvaino pūli un sāku lēnītiņām virzīties tuneļa izejas virzienā, kuru šķērsoju vismaz minūti pēc oficiālā starta. nice:( ar to visi prieki nebeidzās, jo skrējēju / trases platuma attiecība bija tik nelabvēlīga, ka vēl 2km vajadzēja lavierēt starp citiem skrējējiem, tos apdzenot. un tad jau arī visa skrienamonda bija pazudusi. skrējās it kā labi, bet "bez garšas". atskrēju 44:06 (pēc čipa būs ap 43) - tā ka mērķīšos iekļāvies esmu.

tagad 10K+ analogus sacensībās kādu brīdi neskriešu. plančikos 3 pusmaratoni Latvijā, septembra Buenosairesas pusmaratons un tad jau oktobrī redzēs.

uz tikšanos 19.jūnijā Ventspilī, mani draugi!

UPD: oficiālais rezultāts: 44:05 (@4:25), čipa laiks: 42:56 (@4:18). 5km sčots: 21:24 (itogo, spēki izskatās ļoti vienmērīgi sadalīti šoreiz; un es nepārguru ar' skrienot, kā 8km skrējienā)
atskrēju 357. no 2153 skrējējiem



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?