antiprojekcija ([info]antiprojekcija) rakstīja,
Domāju tās skandināvijas valstis, kurās ir pasaules topā pēc apmierinātības ar dzīvi, kurās visiem ir pieejama pasaules līmeņa veselības aprūpe, izglītība, atvaļinājumi, utt. Nesaku, ka tur ir ideāli, tikai, ka šis modelis demonstrē sociālas valsts dzīvotspēju.

Lumpenis, savukārt, nesauc pēc taisnības (tāpēc, ka nemaz nesaprot, ko tas nozīmē), bet gan pēc atriebības. Tāpēc jau lumpeņu aģitēšanai vienmēr atrod ko ienīst - vai tas būtu "kulaks" vai "žīds" vai, mūsdienās, "imigrants" vai "liberālis".

P.S. Starp citu, pēc visas jūsu roku lauzīšanas varētu padomāt, ka mēs te dzīvojam ar baigi kreisas politikas sekām, bet reāli jau šībrīža situācija ir centriski-labēju un labēju valdību darbību rezultāts. Tāpēc mums te visu laiku politikas grozās ap "nacionālismu", "biznesa attīstību" un "investīciju piesaistīšanu", bet medicīna, izglītība, utt., atstāti bez skābekļa. 30 šādu gadu rezultātā arī redzam šo te lumpeņu eksploziju. Kad sāksiet ownot, ka reāli visu šo laiku esat bijuši pie varas?

Ja es būtu tāds pats konspirators kā oponenti, tad teiktu, ka šī labā spārna politika tiek apzināti veidota tā, lai tautu novestu līdz neizglītota pūļa līmenim, ar ko pēc tam viegli manipulēt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?