nepiš ([info]antijahve) rakstīja,
@ 2010-11-11 19:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:none, koncentrēju savu praksiju,

I'm not in Miami enymore
This is officially it.

Es esmu tik nogurusi, ka pat nespēju saņemties aiziet uz svecīšpadarīšanu. Un tas mani skumdina un.. MAN PATĪK IET NOLIKT SVECĪTI un parādīt, ka man rūp un ka es pateicos, un ka man tas ir svarīgi.

BET NĒ.
Man ir jāizlasa paragrāfs par sirdi, tad jāiemācās tas no galvas, jāiemācās 45 zāļu vielu nosaukumi latviski, latīniski un to grieķu izcelsmes saknes, jāapgūst 14lpp kladē pierakstītais materiāls par nemetāliem(by jāapgūst es, protams, domāju, ka jāiemācās no galvas), jāizpilda divi laboratorijas darbu protokoli, kas prgnozējami aizņems 6 lapas, jāizkonspektē(vienlaicīgi mācoties no galvas) 400 slaidi ģenētikā un jāapgūst(lasi-jāiemācās no galvas) iekavētais materiāls par GS veidošanos, liquor cerebrospinalis, tā cirkulāciju un GS garozas centriem.

PROTAMS, nedrīkst aizmirst par vislieliskāko ziņu- 64 sūreņu, gundegu un neļķu dzimtas sugu nosaukumi latviski, latīniski un KRIEVISKI.

Es ienīstu savu dzīvi, es gribu griezt vēnas, man ir depresija un es esmu iztērējusi 8 minūtes sava dārgā laika, rakstot šo te.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?