nepiš ([info]antijahve) rakstīja,
@ 2010-08-22 15:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:veļasmašīna

Es jums teikšu, ka sēdēt Kefīrā divus vakarus pēc kārtas 12 h un lasīt Darvinu ir ļoti, ļoti perversi. Bet nauda paliek nauda!

Vēl es biju Norvēģijā, deeeiiim, cik tie cilvēki ir stereotipiski un blā. Bet bija nereāli labi, smieklīgi un ej tu nost, kādu tik sūdu 3 latvieši var izdomāt darīt crazy ass madafaka krutajā Skandināvijā. Protams, ka tas viss saistījās ar kaut kā aizdedzināšanu, nozagšanu, likumu pārkāpšanu un vienkārši smieklīgu sūdu.

Vēl es uz Kolku aizbraucu ar ričuku un tur norm vēl papriecājos par vasaru, tad devos tālāk uz Dundagu un skatījos, kā džeki vēžo un neko tā arī nesavēžo, lohi.
Vēl es konkrēti varētu nolikt pie vietas no sīko pūdeli, kura man tik nenormāli besī, ka sapņos pat redzu, kā plūkāju viņas pilnīgi nesakarīgo, bezsmadzeņaino lauķes galvu un, protams, spārdu viņu arī. Suka.

Karoče vasara nereāli osom, vēl jāizdomā, ko darīt ar sapelnīto naudu. It kā vajadzētu atstāt, ziemas trips uz Spāniju tak. Bet nu tai Bombardierī ir TIK daudz nepagaršotu aliņu.. omnomnom.

Nē, jāiet vēl pagulēt, citādāk joprojām ausis džinkst un nevaru tikt vaļā no "Drink all day, play all night, let's get it poppin'".



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?