nepiš ([info]antijahve) rakstīja,
@ 2009-09-16 23:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:furē gabriēls ar rekviēmiem

Vakar ar vienu aci ieskatījos ārkārtiskajā ārkārtas ārkārtā, Valdim frizūra tā pati, valdībā tā pati "Bargais direktors atnāca nopērt, parunāsim pretī vai pagulēsim vēl (vai arī vienkārši turpināsim savu jauko atvaļinājumu)" gaisotne.
Kaut kā pilnīgi nejauši arī šodien no sākuma līdz beigām noskatījos tendenciozo Dombura izrādīšanos. Jāsaka, tādi jauki un uz labvēlīgu disputu vērsti ļaudis runājās- Roberta Rambāna reklāmas patriotiskais advokāts Grūtups, Stradiņu Eiropas Studiju svarīgā persona I.... Kreituse, LU rektors Auziņš, allmighty Birkavs, sociologs Freimanis, kāds man pirmoreizi dzirdēts sabiedrisko attiecību speciālists Vīlands un čalis no SWH- Zanders.
Nu par to valdību viss skaidrs, manuprāt, pilnīgi nekāda sistēma te nestrādās, kamēr nebūs Godmaņa paaudze aizgājusi kopā ar dinozauriem.
Bet.. Kas samulsināja mani un sašķobija pārliecību, bija daļā, kurā jau pieminētie ļaudis diskutēja par Latvijai piemērotu pārvaldes formu. Prezidentālā republika.. nu ir drausmīgs risks! Latvieši vēl ne tuvu nav tauta, kura grib pati darīt un kura ir sapratusi, ka valstij nav jādod tev dzīvoklis, mašīna un talons par desu. Latvieši uzķersies un šleseriādi pārstāvošas personas un viss, cauri ir.
Jāpasmadzeņo vēl. Jāpiefiksē vēlāk.
Bet, lūk, es esmu par mažoritārajām, pietiek partijas līderu ar astes intelektuālo procentu nulle.

Būs jāpamēģina atrast, ko Čakste par to visu domā, visticamāk, ka neko labu. Valda frizūra gan ir laba, he.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?