Putekļu sviestmaize ar grīdas garšu
Rīgā dzīvojam vēl Baumaņu Jāņa projektētājā un 1888.gadā celtā mājā. Pieejami tikai 3kW EL jaudas uz 180m2 dzīvokli, tā, ka viss menedžments virtuvē, ar tējkannu un veļas mazgājamo mašīnu 1:1. Tavs stāsts gan nav par elektrību, bet ģimeni. Te nu mūsējās nedaudz atšķiras. Vakariņas un pusdienas brīvdienās ir ēdienreizes, kad visi kopā sēžamies pie galda, kas obligāti pārklāts ar galdautu, servēts ar dakšiņām un nazīšiem, glāzēm ūdenim un vīnam. Protams bieži vien, kādam no pie galda sēdošajiem ir sūdīgs garastāvoklis, bet to jau jūt uzreiz un pa gabalu, un to cilvēciņu liek mierā. Ēdienam mūsmājās ir atvēlēta otra svarīgākā vieta aiz miega. Ja cilvēks ir aizmidzis, drīkst nenākt pie galda, paēdīs vēlāk. Kat kā tā bez īpašas piepūles.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: