annuska ([info]annuska) rakstīja,
@ 2009-02-18 09:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēl par kaķīšiem - aptiekā uz Deglava un Nīcgales ielas stūra, pretī MNL, dzīvo liels resns kaķis. Es jau viņu tur biju ievērojusi, ka viņš šad tad ir uz ielas pie pieturas, bet aizvakar viņš gulēja aptiekā uz krēsla (nez vai aptiekā drīkst dzīvot kaķi?). Un no muguras viņš izskatījās makten līdzīgs manam iepriekšējam kaķim Jurim viņa ziedu laikos, kad Juris bija dūšīgs - ar tādu pašu melnu suņa siluetu uz muguras. Es nenocietos, noglaudīju muguru. A tā mugura pēc sajūtas pavisam citāda nekā Andrītim - nevis maiga, trausla un nenobriedusi, bet riktīgs tauku un muskuļu kalns. Kaķis atskatījās, un viņam bija pavisam cita seja nekā Jurim - zaļas acis un biezas, tumšas, sarauktas uzacis.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ululate
2009-02-18 10:03 (saite)
pie manas mājas mākslinieku preču veikalā arī dzīvo kaķis. iepriekš tur dzīvoja vecs, resns kaķis, taču pagājušā vasarā nomira. tagad viņiem ir jauns, esot paņēmuši no patversmes - pēc izskata gandrīz tieši tāds pats kā vecais kaķis :) gulšņā pa plauktiem.

(Atbildēt uz šo)


[info]putnelis
2009-02-18 10:08 (saite)
Mans ru7ncis izskatās mīksts un silts. Noglaudot var sajust, ka spalva ir mīksta, bet āda zem tās ir nepakļāvīga un pārklāj cietus musīšus.
Otreiz labāk neglaudīt - iekodīs.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?