annuska ([info]annuska) rakstīja,
@ 2008-07-26 01:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Neviens man neiestāstīs, ka ceļot ar bērniem ir foršāk nekā bez. Tomēr to var izturēt, un savs mīļums tai visā ir. Man joprojām patīk Berlīne. Dusmas tikai, ka šeit ir tiešām karsts un jums tur Rīgā arī ļoti labs laiks, kas beigsies droši vien tieši tad, kad atgriezīsimies un gribēsim braukt tur uz jūrām un tā.
Mans dēls ir ļoti labs ceļotājs. Viņš nečīkst, negurst un ir gatavs daudz staigāt. Viņš arvien grib ko uzzināt. Viņam ir svarīgi visu izskaidrot sev un tad skaļi, viņš ir vērīgs un uzdod daudz jautājumu. Brīžos, kad viņš dedzīgi stāsta jaunatklāto patiesību, atpazīstu sevi, īpaši kādreizējo sevi, un saprotu arī tos, kas ne visai grib šīs atklāsmes klausīties. Jo gribas vienkārši būt un vērot. Vēl ir labi, ka mums ir pašiem savs dzīvoklis, kur palikt, vēss, kluss, ļoti jaukā rajonā, kas atgādina Tomsona ielu, kaut neskaitās necik smalks. Šajā dzīvoklī jau gandrīz gadu dzīvo mana māsasmeita ar draugu, un pašlaik viņi ir Rīgā mūsu mājās. Šeit ir kaķis Ēriks, kad viņu grib apmīļot, viņš neapmierināti ieņerkstas.
Man bija vēl visādas gudras domas un bija arī ļoti personiskas, es gribētu tās jums uzrakstīt, taču tagad esmu ļoti piekususi. Rīt no rīta ir jābrauc uz sestdienas tirgu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]annuska
2008-08-04 00:43 (saite)
fui, tas ir, pa kreisi viņa ir austrumu virzienā raugoties, un tur pasāžas dziļumā ir vēl viena interesanta srūklaka

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?