anjucis ([info]anjucis) rakstīja,
@ 2009-01-21 18:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mēs šodien ķīmijā taisījām kaut kādu interesantu eksperimentu. Diemžēl es neko neatceros - ne to kā saucās tā ierīce, ne to kādas vielas jājauc un neatceros arī to kas, jāpievieno krāsiņai, lai gan tas viss ir tik interesanti. Mamma par to dusmojas. Dusmojas, jo es neiznu ka mazgāšanas līdzekļos atrotas fosfāti. Man pamaskolā ķīmiju mācīja ļoti minimāli un tagad es vienkārši mēģinu sākt celt māju sākot ar jumtu. Es priecājos, ka man tas izdodas vismaz tik daudz, cik uz šo brīdi es saprotu.
Man dienā ir astoņas stundas. Viņas visas ir ļoti dažādas. Nekad neesmu domājusi par to, ka man ir grūti pārslēgties no vienas uz citu, bet šodien to sapratu. Ja man dienā ir divas ieskaites, nav brīnums, ka neatceros ko darīju pirmajā stundā.
Doma ir tāda, ka tagad vēl tas pētnieciskais, draugiem un Jānim laika galīgi neatliek. Un man galvā atkal ir juceklis un vispār ziema iesūkā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]alisio
2009-01-21 20:24 (saite)
ja? tev bija divas? kapeec man bija tikai viena?
un kapēc tava mamma dusmojas? kapēc tu to viņai stāsti? un nesatraucies, es arī neatceros ierīces nosaukumu, bet fosfātus atceros. un man arī neatliek laika :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]anjucis
2009-01-21 22:45 (saite)
divas ieskites bija tikai kā piemērs, lai radītu īsto priekšstatu ;D
un es mammai staastu, jo viņai tas varētu interesēt, bet viņa dusmojas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]evita_
2009-01-21 20:45 (saite)
tavai mājai vismaz jumts būs.. :) un jums vismaz notiek ķīmijas stundas, nevis "ai es šodien slikti jūtos, palaidīšu jūs ātrāk" vai "man daudz darbi jāpadara, varat iet mājās" vai vēl "ja gribas, ejat prom.."

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]anjucis
2009-01-21 22:46 (saite)
es domaaju ka vareešu iet uz taam lekcijām fizikā un ķīmijā LLU, bet visi saka ka tā tikai naudas izšķēršana, jo tur neko jēdzīgu nepaskaidro. Tā kā skola ir pēdējā cerība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?