Dzēšlapa - Mājsaimnieču lietas -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 18., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:07 - Mājsaimnieču lietas -
Vīrietis mājās brauc ātrāk - urrrrāā :)
Un taisīšu viņam pārsteigumu - gatavošu pildītu papriku vakariņās, zinu, ka viņam garšo. Un man arī - ņemot vērā to, ka ko tādu taisīšu pirmo reizi, ļoooti ceru, ka man izdosies.
Varbūt jūs varat padalīties kā jūs tādu zvēru taisāt, tad es varēšu varbūt nočiept kādu ideju :)
Jums jau arī - drīz beidzas darba laiks :)
Tags:

(4 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]shelly
Date:18. Oktobris 2007 - 19:33
(Link)
Es taisu diezgan netradicionāli: izurbju papriku, salieku tajā vārītus rīsus, visādus dārzeņus, sēnītes, fetas sieru, tad tinu pārtikas plēvē un kādas minūtes 40 cepu cepeškrāsnī. Var cept arī mazāk, ja nav iebildumu pret cietāku papriku. Man ļoti garšo :))
From:[info]dzeina
Date:19. Oktobris 2007 - 17:54
(Link)
Novāra rīsus, sajauc ar jēlu malto gaļu, garšvielām, var ķiplokus, sīpolus pielikt.
Tālāk - ātrais variants - liek katlā ar ūdeni [ūdens līmenis līdz paprikas augšai]. Vāra uz mazas uguns.
Lēnais variants - liek krāsnī, stikla traukā [Pyrex rullē :D], nedaudz ielej ūdeni. Uz ļoti lēnas uguns sautē.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:19. Oktobris 2007 - 17:58
(Link)
Es gandrīz tā arī darīju, bet tajā ūdenī, kurā vāra rīsus (es vārīju pīlē) gar malām ieliek sīpolīti ar burkānu, nedaudz pieliku tomātu mērci, un lauru lapu. Un pa cik man palika pāri novārītie rīsi, tad tos es arī ieliku turpat - un jāteic, ka bija dikti garšīgi :)
Tevis minētie stikla trauki patiesi ir labi? Jo man mājās ir pīle, tad nu es visu tajā tausu, kas jāsautē un tā.
[User Picture]
From:[info]angel_girl
Date:19. Oktobris 2007 - 18:00
(Link)
Nevis tajā, kurā vāra rīsus, bet pildīto papriku - 5diena nenāk bez acīm redzamiem rezultātiem...

> Go to Top
Sviesta Ciba