|
Oktobris 18., 2007
16:07 - Mājsaimnieču lietas -
|
Comments:
Novāra rīsus, sajauc ar jēlu malto gaļu, garšvielām, var ķiplokus, sīpolus pielikt. Tālāk - ātrais variants - liek katlā ar ūdeni [ūdens līmenis līdz paprikas augšai]. Vāra uz mazas uguns. Lēnais variants - liek krāsnī, stikla traukā [Pyrex rullē :D], nedaudz ielej ūdeni. Uz ļoti lēnas uguns sautē.
Es gandrīz tā arī darīju, bet tajā ūdenī, kurā vāra rīsus (es vārīju pīlē) gar malām ieliek sīpolīti ar burkānu, nedaudz pieliku tomātu mērci, un lauru lapu. Un pa cik man palika pāri novārītie rīsi, tad tos es arī ieliku turpat - un jāteic, ka bija dikti garšīgi :) Tevis minētie stikla trauki patiesi ir labi? Jo man mājās ir pīle, tad nu es visu tajā tausu, kas jāsautē un tā.
Nevis tajā, kurā vāra rīsus, bet pildīto papriku - 5diena nenāk bez acīm redzamiem rezultātiem... |
|
|
Sviesta Ciba |