Dzēšlapa - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 19., 2007


[info]dzeina17:54
Novāra rīsus, sajauc ar jēlu malto gaļu, garšvielām, var ķiplokus, sīpolus pielikt.
Tālāk - ātrais variants - liek katlā ar ūdeni [ūdens līmenis līdz paprikas augšai]. Vāra uz mazas uguns.
Lēnais variants - liek krāsnī, stikla traukā [Pyrex rullē :D], nedaudz ielej ūdeni. Uz ļoti lēnas uguns sautē.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba