Dzēšlapa - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Oktobris 19., 2007


[info]angel_girl17:58
Es gandrīz tā arī darīju, bet tajā ūdenī, kurā vāra rīsus (es vārīju pīlē) gar malām ieliek sīpolīti ar burkānu, nedaudz pieliku tomātu mērci, un lauru lapu. Un pa cik man palika pāri novārītie rīsi, tad tos es arī ieliku turpat - un jāteic, ka bija dikti garšīgi :)
Tevis minētie stikla trauki patiesi ir labi? Jo man mājās ir pīle, tad nu es visu tajā tausu, kas jāsautē un tā.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba