andza_arrdh ([info]andza_arrdh) rakstīja,
@ 2010-04-26 11:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mjā
Puerto Rico iespējams ir ļoti pelnīti labākā evar ekonomiskā galda spēle. Lai arī paveca pēc izskata un ne pārāk vizuāli pievilcīga, tā ir sasodīti aizraujoša un dod iespēju, katrā gājienā lietot vārdu "nigers". Ko gan vēl vajag pilnai laimei?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darkjedi
2010-04-26 11:54 (saite)
Jā, spēle patiešām jauka.

A vai tad galda spēles noveco tikpat ātri kā datorspēles? Imo Monopols, šahs un riču račš ir vecas galda spēles. A pārējais kas kādā pēdējā desmitgadē (moš pat pēdējā 20 gadē radušās) imo ir jaunas. Jeb es esmu totāls n00bs galda spēlēs un galda spēles ir relatīvi jauns izklaides žanrs un 50.60.70.80. gados nekas jēdzīgs nav attīstījies?

Katrā ziņā priekš manas acs Puerto Rico, Smallville, Dominions un Agricola izskatījās no vienas sērijas nākušas (gameplay katrai, protams atšķirīgs).

(Atbildēt uz šo)


[info]peacemaker
2010-04-26 11:59 (saite)
Pirms kāda laika izmēģināju to datorā pret AI, bet kaut kā nepavilkos... ar RL partneriem vajadzētu būt interesantāk. Ekonomisko komponenti gan tur īpaši nemanīju..?

(Atbildēt uz šo)


[info]andza_arrdh
2010-04-27 09:48 (saite)
Pieļauju, ka, salīdzinot datorspēles ar virtualizētām galda spēlem, pēdējās pamatīgi pakāš, jo ir īslaicīgākas un nevar piedāvāt gana kompleksas darbības. Turpretī skatoties galda spēļu kontekstā, un spēlējot kopā ar cilvēkiem, ir vienkārši super.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?