andza_arrdh ([info]andza_arrdh) rakstīja,
@ 2010-01-25 23:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
v 1.21 versija gargoeļiem ir klāt.

Tajā ir iekļauts nosacīts ieroču un ienaidnieku info panelis.

Pāruploadēju. Vai šī iet normāli?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darkjedi
2010-01-26 12:22 (saite)
High Scoroju. :)

Jaunā Taktika ir līdzīga vecajai. Ņem visu laiku Cane un pāri paliekošos punktus Iešanā, bet ne vairāk kā divus, kas ir ok jo vajadzība daudz likt iešanā, lai gūtu redzamu rezultātu būtu galīgi nestimulējoši jo iešana tiešā veidā nedod DPS.

Tiklīdz kā atslēdzas Crossbows paņem crsossbowu 2x pēc tam vienreiz 1 multigun (lai tiktu galā ar pa labi, pa kreisi lidojošajiem). Tad turpina ņemt Crossbow līdz atslēdzas Supergun. Tad ņem visu laiku supergun līdz atslēdzas Tesla gun, paņem vienreiz Tesla gun, tad 2x knockback un tad tuprina ņemt visu laiku tesla gun. Laikam pa vidu vēl kādu reizi supergun paņēmu.


Mēģināju arī ar augstu Critu spēlēt, bet īstu nerullēja. Imo Critu vajag uzbuffot uz kādiem 4-5%.

Daudz knoback tagad nav forši ņemt jo uz Supergun vairs nestrādā tā, savukārt pret single targetiem DPS talanti> DPS nedodoši knockback talanti, bet 2x ir vērts paņemt, vairāk nē.

Galvenais ir sakačāt tā, lai melnos Armmorīgos var onehitā nosist ar tesla gun (kas imo ir ļoti jauki un pareizi, jo reāli to sasniedz tikai beigās un tāds mazais priecieņš kas dod fun, ka tagad tos piderus kurus sākumā ar nezcik Cane močīja ar vienu sitienu var piebeigt).

Vēl man liekas, ka vairodznieki par daudz ņem nost Sleepu. Daudz sleepu ņemoši monstri varētu būt tādi kas lido tādā ātrumā, kā zilie, bet ir bez vairoga aizsardzības. HP tiem varētu būt starp zilo un melno.

Beigās kad spēle ir izieta varētu vēl parādīt ainu kur džentulmenis piekrāmējis pilnu dārzu ar dekoratīvām nosisto gargoļu skulptūrām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-01-27 17:35 (saite)
kameer dazzi khemm kaa DJ skillojaas kaa traki tikmeer citi uz haljavu atrod kompiiti kurss uzreiz atsleedz visus skillus pannnem bumerangu un tevi izowno

vopssem bugs kautkur ir ar limiteetu explorer wersiju vinnss kkipa paraada ka atsleedz naakamo liimeni bet reaali visi ir atsleegti visu laiku...

ps es nezinu kas jums kritaa nepatiik man vislabaakaa normaalaa reize ir bijusi ar kritu un bumerangu...

...vieniigi dusmas ka paaris punktus padirsu un nedabuuju maksimaalo :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?