andza_arrdh ([info]andza_arrdh) rakstīja,
@ 2009-02-03 13:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Varbūt kādu LAN pārtiju?
Bļin, tik daudz ko gribas darīt. Gan pēc DJ Harija Potera RPG, sabudinājos, turpināt savējai lietiņas, gan vēl visu ko gribas. Bet nesen Kristapa pārdomās pieminētais Supreme Commander mani sasiekaloja uz šo spēli. Tad pamanīju netā TF2 bildes un kļuvu vēl nostaļģiski aizgrābtāks. Tajā brīdī jau sāku atminēties Quake Wars un sapratu - gribas nelielu LAN party.

Protams, tā ir tikai vīzija, bet gribētos dzirdēt ko citi saka. Runa ir par kaut ko kompakti funkcionālu (viss ir preinstalēts, haha), proti, nelielu cilvēku skaitu, lai var uz vienu dienu sabraukt, saslēgties, paspēlēt un vakarā braukt mājās vai darīt ko citu.

Protams, allaž parādās jautājums, ko spēlēt? Te ir tā mūžīgā problēma, ka komandu FPS ar maz cilvēkiem grūti spēlēt, ja vien nespēlē ar/pret botiem vai tīklā. Bet novākt jau 6 cilvēkus vai pat 8 nozīmē, ka pasākums nevar vairs būt neliels kompakts un fikss. Turpretī stratēģiskās spēles tikai spēlēt ir par vienmuļu.

Maybe vienk. vajag novākties četratā un iziet Left 4 Dead? Neesmu viņu spēlējis, izņemot 5 min ar botiem, līdz sapratu, ka šito gribu spēlēt tikai kopā ar cilvēkiem.

Idejas, piedāvājumi, vai moška vienk. nafig bortā to LAN pārtiju?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kukainis
2009-02-03 14:21 (saite)
a nafig LAN party? Var tak savicot viens otru arii attaalinaati, + iespeeja ka vairaak cilveeki var piedaliities...

(Atbildēt uz šo)


[info]andza_arrdh
2009-02-03 14:54 (saite)
Nē, nē, tas nav tas. Es esmu oldskūl lanpārtiju piekritējs, kur visi ir vienā istabā, un Tu vari pēc katra mača saņemt/atrādīt visus nepieklājīgos žestus right away.

(Atbildēt uz šo)


[info]her_crow
2009-02-03 14:56 (saite)
varbūt nevajag sevi ierobežot ar mazcilvēku/kompakto formātu?
vienkārši sarīko lielu un nekompaktu lanpārtiju uz divām dienām, un pirmajā dienā lai ir instalēšanas pārtijs?
šādos pasākumos otrā diena actually taču izvēršas par spēlēšanu, un var spēlēt gan stratēģijas, gan šūterus.

(Atbildēt uz šo)


[info]andza_arrdh
2009-02-03 15:27 (saite)
Nu tam ir vairākas problēmas, proti, vajag telpas, vajag savākt cilvēkus, vajag vairāk laika utt. Man pašam nav ne mazākās vēlmes īpaši čakarēties ar tādu pasākumu, piedevām pēdējā LAN party fiasko (pie Gunčas, kurā nebiju), manī rada vairāk interesi par kaut ko nelielu un fokusētu, kur katrs pirms tam ir atbilstoši sagatavojies.

Ja kāds cits kaut ko tādu rīko un ir spējīgs nodrošināt tieši spēlēšanas daļu, sure I'm in, bet, kas attiecas uz paša organizatorisko iniciatīvu, esmu gatavs tikai uz nelielu pasākumu, kurā tiek turpināts mēģināt izspiest maksimāli efektīvi (proti, izklaidējoši) pavadītu laiku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]her_crow
2009-02-03 16:15 (saite)
nu Gunčas pasākuma fiasko iemesli meklējami faktā, ka LANpārtijs tika apvienots ar dzeršanas pārtiju, kā rezultātā vienīgie palikušie spēlētāji rāva tikai un vienīgi dotu, kam pa vidu meitenes drusku uzspēlēja kveiku, lai atkal uz galvas mestos iekšā dzeršanā.

mans ieteikums būtu atrast cilvēku, kas vēlētos organizēt. jo mēs visi zinām, ka preinstalēšana mūsdienu sabiedrībā ir kas līdzīgs mītam. neviens uz to nav spējīgs, lai arī cik skumji tas nebūtu. un tāpēc jātaisa liels pasākums :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]darkjedi
2009-02-03 18:25 (saite)
Es droši vuen laprāt piedalītos LAN pārtijā ja tāds būtu.

Nu maby mazformāta var pie manis, tikai tad cilvēkus ar CRT monitoriem būtu jābano un priekšroka tiem kuri no portatīvajiem, lai normāli salīstu.

Ja teiksim vismaz 4 spēlē no portatīvajiem un 2 no parastajiem kompjiem, tad 6 varbūt salien (vairāk gan nē).

(Atbildēt uz šo)


[info]nightdancer
2009-02-03 18:26 (saite)
ja jau tu gribi mazu pārtiju mazam izredzēto lokam, tad nafig, tu to liec cibā ? jo šādā veidā ir iespējams, ka noteikti kāds, kas būs lasījis šo ierakstu, vai būs dzirdējis par to, baigās būs pised off, jo tu viņu neielūdzi.
piekrītu inxam par to, ka pie gunčas kopumā bija ok - jo kas gribēja, tie spēlēja, kas negribēja, vai kam nebija kompju - dzēra. bet tagad jau kompji ir visiem.

(Atbildēt uz šo)


[info]andza_arrdh
2009-02-03 19:00 (saite)
Elementāri. Tāpēc, ka apzvanīt potenciālos dalībniekus būtu ilgāk un ķēpīgāk, nekā vienkārši kaut ko iemest cibā, lai redzētu, kas vispār atsaucas un izrāda interesi. Es taču neiešu savu ērtību apgrūtināt ar tādiem sīkumiem kā citu jūtas par šādu bullshitu.
Par Gunčas pasākumu dzirdēju ko savādāku, proti, tas bija fun tiem, kuri gribēja mazliet spēlēt un vairāk dzert vai drāzties, bet tiem, kuri bija gaidījuši hārdkorāku lan pārtiju, tas bija epic fail.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nightdancer
2009-02-03 22:51 (saite)
lol - kāds no tā pasākuma bija gaidījis hardcore lan party ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zive_
2009-02-05 09:56 (saite)
Nu varbuut tie kas uz to veda kompjus nevis tikkai portatiivos pakjeera liidz :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]virus
2009-02-04 12:48 (saite)
Es droši vien esmu gana neslinks, lai sainstalētos iepriekš.

Par spēlēm - manuprāt, mazam pasācienam ar augstu pievienoto vērtību mums jau ir pieredze. SupCom (+kāda cita neWarcraft RTS) + kkāds Quake + Unreal Tournament visādās cilvēku un botu kombinācijās.

Left4Dead mani pārāk neuzbudina, neatceros laikam nevienu pirmās vai trešās personas spēli, kuras kampaņu būtu izgājis. Varbūt kkad sen Jedi Outcast un to pašu ar kodiem.

Man principā pret lielākiem arī nav iebildumu. Instalēšanas pārtijs sākumā, kas tiek apvienots ar iesildīšanās spēlēšanu un kkādām sadzīviskām aktivitātēm (nesaprotot ar to obligāti nodzeršanos) ir ok. Tad gan tiešām jāatrod telpas. Teorētiski es varētu pat atrast sevī iniciatīvu to visu saorganizēt, tiesa, noteikti negribu to darīt viens.

(Atbildēt uz šo)


[info]zive_
2009-02-05 09:55 (saite)
Left 4 dead ir pagruuti speeleet tiiklaa... vinju mums piedaavaa caur steam laist... un esmu pameeigjinaajis kaut kaadus crakus, kas kaut kaadu iemeslu deelj uz dazhiem kompjiem iet uz dazhiem nee (Nu patiesiibaa varbuut vienkaarhsi uz Axela kompjiem neiet, kaa daudzas citas briinumainas lietas).

p.s. Un vinju zombiju pusee speeleet ir tiiri jautri.
p.p.s. Par lan party kaa parasti esmu 'par'. Mani shobriid shaadas speeles piesaista: Quake Wars, TF2, Red Alert 3, w3 ar Vitoldu un gintaru tomeer ir nenormaals fun

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?