andza_arrdh ([info]andza_arrdh) rakstīja,
@ 2008-12-17 10:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kains vēl joprojām ir dzīvs!
Tā kā Tribīnē iespējams saistībā ar pilnmēnesi plosās atkal sazvērestības teoriju mīļotāji, kaut kā neizturēju un iemetu savu protestējošo rakstu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]galadriela
2008-12-17 10:51 (saite)
Foršs raksts.
^^

Msn ir viens jautājums: tu tici Dievam?

(Atbildēt uz šo)


[info]andza_arrdh
2008-12-17 11:06 (saite)
Vispār pēc nostājas esmu mērenais agnostiķis, kurš nav into reliģija, taču gribētu ticēt, ka kaut kas augstāks pastāv, jo tā ir parocīgāk sadzīvot ar to, kāda realitāte ir, taču vienlaikus pieļauju, ka nav itin nekā.

(Atbildēt uz šo)


[info]virus
2008-12-17 12:48 (saite)
Es droši vien stāvu savā attieksmē kkur starp nesazvērestības un sazvērestības teorijām.
No vienas puses, pat cilvēkam ar nedaudz kritisko domāšanu vajadzētu būt skaidram, ka tās lietas ar masoniem, new world order un ufo coverup ir nedaudz too far fetched to be true. Nevajag brutāli apvienot ASV ar kanādu un meksiku un ieviest jaunu valūtu amero, lai iegūtu varu visā kontinentā. Daudz lētāk un ar tādu pašu efektu būtu uzpirkt 50-100 augstākās amatpersonas kontinentā un būs tas pats efekts. Tāpat kā, ja ir ufo coverup, tad tas ir tādēļ, ka tā grib citplanētieši, nevis teh government - tb es nedomāju, ka kāds varētu notušēt citplanētiešu eksistenci, ja viņu šķīvīši nolaistos vienlaicīgi pie baltā nama, kremļa un eifeļa torņa.

No otras puses, jau mūsu valstī ir diezgan labi redzams, ka manipulēt ar vispārējo domu ir pārāk vienkārši. Tāpat ir skaidrs, ka biežāk pie varas nokļūst savtīgi cilvēki ar diezgan vienkāršām vēlmēm, nevis dižie vadoņi ar vīziju un ideāliem. Robeža starp ticamajām un neticamajām sazvērestības teorijām varētu būt diezgan izplūdusi. Piem., iespējams, ka Parex vadītāji bija daudz par daudz alkatīgi un ne pirmie, ne pēdējie pasaules vēsturē ritīgi iegrābās un tādēļ banka aizgāja uz grunti. Tikpat iespējams, ka šim procesam kāds piepalīdzēja, pāris cilvēkiem dodot mājienu, ka banka ies uz grunti, radot paniku, un pēc tam par 2 latiem tiekot pie bankas un reizē tiekot vaļā no neērta konkurenta uz teh varu Latvijā. Šī nav gluži New World Order teorija, bet daļai tā varētu šķist too far fetched. Kā tev šķiet? Un kur ir robeža?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Ishmaels
(Anonīms)
2008-12-17 21:40 (saite)
Nomainam vārdu "sazvērestība" ar vārdu "korupcija" un viss nostājās savās vietās. Nekādi slēptie valdnieki melnos apmetņos ar asiņainiem rituāla dūčiem rokās, bet prasti negodīgi politiķi un uzņēmēji.

Par Parexu es neizteikšos. visdrīzākais valdība rīkojās pareizi šinī gadījumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2008-12-17 18:13 (saite)
es jau passaa saakumaa teicu ka tribiine.lv suukaa tapeec manis tur nav... tavs raksts ir taads pats suuds kaa pirmais raksts

(Atbildēt uz šo)


[info]darkjedi
2008-12-18 01:00 (saite)
Labs raksts, taču šis ir vienkārši ģeniāls gabals no komentāriem.

''... jūs smiesieties, bet vakar mani nolaupīja citplanētieši un izmantoja sexuāliem pētījumiem. Neko diemžēl nevarēju darīt, jo viņiem bija izdota valdības atļauja.''

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?