virus ([info]virus) rakstīja,
Visumā man šķiet, ka LAN pārtijs ir vairāk kā izdevies. Vieta bija visai ok, ņemot vērā izmaksas, un principā arī neņemot vērā izmaksas. Elektrība ir, gaisma ir, tualete un kkāds ūdens arī - tad ir ok. Un gulēšana šādos pasācienos ir sekundāra lieta, so no worries 'bout that.

Nezinu, cik reāli ir vienoties par kopīgu gulētiešanas laiku lol.

Ideāls variants, protams, būtu sainstalēt visas spēles un pačus pirms LAN pārtija, bet zinot cilvēka dabu, tas man šķiet diezgan grūti panākams.
Visumā man šķiet, ka gļuki bija visai maz, iespējams, tuvu reālajam minimumam, katrā ziņā viņi īpaši netraucēja.
Varbūt var nākotnē padomāt par kkādu kompja klona diska sagatavošanu, lai var operatīvi mirušos/mirstošos kompjus uzcelt, īpašu neņemoties.

Bet par profilaktisku pilnīgu vīrusu skanu katram kompim un flash draivam ar jaunākajām vīrusu definīcijām pirms izbraukšanas uz pārtiju gan vajadzētu vienoties. Citādāk baigi nejaukie pārsteigumi var sanākt. Vairums vīrusu ir diezgan nekaitīgi, bet šis konkrētais Fujack.aa, ko saķēru, ir noteikti nepatīkamākais, ar ko esmu saskāries.

Skaits man šķita visai labs. Droši vien līdz tehnikas pieslīpēšanai skaitu uz augšu bīdīt nav ko, bet mazāku arī negribētos. Galvenais, lai telpas ir pietiekami plašas. Protams, arī dzīvokļu pārtiji ir baudāmi, bet šīs reizes plašums man patika un es noteikti preferēju šādas telpas.

Es droši vien esmu gatavs palīdzēt ar organizēšanu nākamajās reizēs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?