ance ([info]ance) rakstīja,
@ 2009-01-30 16:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:-
Mūzika:-

Indē ar gāzi, palīdziet!
Man ir kaimiņš, kurš domā, ka viņu indē ar gāzi. Pirms pāris mēnešiem viņš uz mājas sienas uzrakstīja - indē ar gāzi, palīdziet! Pēc pāris dienām kāds to uzrakstu aizkrāsoja, bet tā blāvi, blāvi vēl var salasīt, kas tur rakstīts. Pagāja kāds laiks un es sāku ievērot, ka viņam visās istabās stāv vaļā logi 24/7! Un, ka viens logs ir īpaši nokrauts ar matračiem, tuvāk ieskatoties pamanīju, ka viņš sācis gulēt starp tiem matračiem tā, lai galva ir ārā pa logu. Ap Ziemassvētku laiku, kad ārā baigi sniga un bija diezgan auksts es uzzvanīju policijai, jo man rādījās aizdomas, ka džeks ir beigts un karājas pa to logu ārā tā pat vien (ak, es kā tāda pendžu tante, ne?). Tomēr izrādījās, ka viņš ir dzīvs... Policija vēl pāris reizes pie viņa paciemojās(laikam pārējiem kaimiņiem bija līdzīgas aizdomas) - vienkārši paspīdinot bākugunis un pajautājot vai viss ir ok.
Nu jau kādu nedēļu džeks ir ielicis logā uzrakstus - indē, palīdziet! Visu smuki iztulkojis arī angliski un pielicis klāt savu telefona numuru. Un turpina gulēt pie atvērta loga.
Moš man viņam piezvanīt un pajautāt, kad, tad beidzot noindēs?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lil_any
2009-01-30 17:52 (saite)
laikam briesmigi, bet es nebeidzu smieties:D
Varbut vnk dzekam gazmasku uzdaavinaat :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ance
2009-01-30 18:22 (saite)
Nē nu, jā, kad nav neviena forša filma, ko skatīties, es paņemu pokornu, piebīdu krēslu pie sava istabas loga un vēroju, kā viņš tur ņemās ,)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lil_any
2009-02-01 21:42 (saite)
jaa...vesels seriaals...labaak pat par Estrelitu netiiro seju :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ance
2009-02-06 16:13 (saite)
oo, jā! Pat par Donu Beižu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ezhucs
2009-01-30 20:52 (saite)
Es ar` nosmējos. Lai gan būtībā nemaz smieklīgi jau nav, pati krietni vien biežāk dzirdu par šādiem gadījumiem, piemēram, par Spidermanu, vismaz tā viņu iesauca tā rajona policijas darbinieki. Tante nāca uz iecirkni un visu laiku stāstīja, ka viņai 7.stāvā dzīvoklī iekļūst 8.stāva kaimiņi, neko nepaņem, neko nenozog, bet viss ir aiztikts & apgrābstīts. Pa vakariem viņa caur sienu dzird, kā tā pati kaimiņiene māca savu vīru līst lejā pa ārsienu uz 7.stāvu un zagt tantei mantas, protams, vēl arī tika čurāts uz viņas balkona, un kad čuras viņai iekļuva acīs, viņa gandrīz vai palika akla, pēc viņas personīgā stāstījuma ;D Protams, nekas no tā neapstiprinājās. Vēl viens stāstiņš par to, kā tantei kāds iekļūst dzīvoklī, neuzlaužot ne durvis, ne logus (4.stāvs), 2 gadu garumā indē viņas ledusskapī esošo pārtiku, taču tante joprojām dzīva un žiperīga. Kad viņai izskaidro, ka viss, ko viņa saka, ir pupu mizas, 2 nedēļas viņa liekas mierā, bet pēctam zvana policijai un pasaka, ka šoreiz saindēti nav produkti, bet gan gaiss visās dzīvokļa istabās. Uz ko tiem jautāts: vai izvēdinājāt istabas? Viņa atbild - protams, jā. Un viņai tiek atbildēts: nākamreiz nevēdiniet, jo tad jūs saglabāsiet pierādījumus par tādu faktu. Uz ko tante apzinīgi atbild: Jā, labi, nākamreiz tā arī darīšu! Un vēl, protams, neskaitāmie zvani policijai par to, ka cilvēka dzīvokli no augšas un apakšas caurstrāvo slikti enerģētiskie viļņi, jo kaimiņi gan augšā, gan apakšā ir uzstādījuši speciālas ierīces, lai viņu iznīcinātu. Tā kā, noteikti neesi vienīgā ar tik "foršu" kaimiņu ;D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ance
2009-02-05 15:47 (saite)
Tā laikam ir kaut kāda jauna, stilīga slimība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]redrum
2009-02-01 13:24 (saite)
phahahaha :) vajag varbūt zvanīt kaut kādiem sociāliem dienestiem, kas tiek ar šādiem upuriem galā :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ance
2009-02-05 15:47 (saite)
Man ar ir ienācis šitas prātā. Nu, bet varbūt kaimiņi pacentīsies pirmie .)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?