ance ([info]ance) rakstīja,
@ 2008-06-11 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:-
Mūzika:Sezārija

dienas un nedienas ar skapi
Mēs ar vīrišķi jau kādu laiku vijam savu kopīgo ligzdu. Priekš kārtīgas ligzdas mums bija vajadzīgs skapis. Kādu mēnesi meklējām īsto un vienīgo, to visvisvisvislabāko, kas būtu pietiekami milzīgs visai mūsu garderobei un, ja nebūtu koka, tad vismaz izskatītos pēc tā. Tumšā koka. Bijām beidzot tādu atraduši, pa lielām naudiņām, bet pietiekami lielām skapja izmēriem un izskatam. Kādu pusstundu ar pārdevēju izvēlējāmies labāko krāsu, piemēroto lielumu, izmēru, plauktu skaitu utt. Nospriedām, ka līgumā rakstītais laiks, kas jāgaida līdz skapja atvešanai, 2 mēneši būs atbilstošs tā šedevra gaidīšanai. Pagāja solītie divi mēneši. Sākām bombardēt ar zvaniem, kur mūsu skapis? Atrunas, atrunas, atrunas no veikala puses vilkās četru mēnešu garumā! Pirmdien beidzot tā milzu kaste ieradās. Rūpīgi sapakota un sasaiņota. Baigi nopriecājāmies, ka beidzot klāt, un sākām montēt kopā. Jau pirmajā vakarā sapratām, ka trūkst kaut kāds skrūvju maisiņš. Labi, to nākamajā dienā sadabūjām tajā pašā veikalā. Sākām skrūvēt kopā, skatīties kas un kā... Izrādās, ka tas skapis nemaz nav tas kuru pasūtijām! Vēl bonusā viņi ir aizmirsuši iesaiņot štangu, kas domāta drēbju karināsanai... Es vēl varētu izlīdzēties ar to skapi, kas tika atsūtīts, bet ne jau bez tās nolādētās štandas-stangas!!! Esmu totāli dusmīga. No vienas puses, negribu gaidīt vēl kaut kādus pāris mēnešus kamēr tikšu pie jauna skapja. Bet no otras, tas taču nav tas, ko pasūtīju! Ko lai dara?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neoplasm
2008-06-11 14:38 (saite)
eueu, šitie ir jāspiež pie sienas, kamōn bļe.
saki, lai savāc to zārku ar plauktiem un, kad atbrauks pakaļ, pārmet pār sētu viņiem aizlauztu tabureti un atrunājies 4 mēnešus;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sanchet
2008-06-11 15:24 (saite)
ja tev nav ko darīt tad ārdies uz paraušanu, ka gribi to skapi kuru pasūtīji, vismaz būs ko darīt.
bet ja laika nav tad latviešu bāleliņi parasti nomierinās un samierinās ar neīsto skapi tiekot pie štangas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neoplasm
2008-06-11 18:33 (saite)
īstenībā viss atkarīgs no tā, ko viņi tur iesmērējuši - ja iesmērētais skapis ir lētāks, tad jāiet dirsties, skaidra lieta. bet, ja dargāks, mierīgi var uzsist gaisā un pasūtīt īsto vēlreiz, un draugus vēl ar aliņu uzcienāt;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ance
2008-06-12 14:52 (saite)
Lētāks nav, tikai nav tāds, kāds bija domāts. Bet kļūdu viņi izlaboja. Dabūjām papildus plauktus un veselas 3(!!!) štangas ;)))

Kad būs saskrūvēts, tad draugiem uz aliņu BŪS jāatnāk! Obligāti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bestia
2008-06-12 11:45 (saite)
pasaki, kas par veikalu! (lai nesanāk arī iegrābties)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ance
2008-06-12 14:52 (saite)
Mōōbel.zip.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?