AnArie ([info]anarie) rakstīja,
@ 2005-03-18 11:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Aizdomiigs
Mūzika:Voices in my head

Dieva Asaras (Tears of God)
"Luugshanas. Dusmas. Neapmierinaatiiba. Asaras. Saaapes. Beedas. Manis apvainoshana juusu nelaimees. Tik daudz juus dodat man. Es jums dodu laimi, pretiim sanjemot saapes. Juus raudat, kad jums ir gruuti, un luudzat man peec paliidziibas. Es nevaru iejaukties. Manos speekos ir tikai uzklausiit un uzvest uz celja. Bet kustinaat juusu kaajas juusu vietaa es nevaru. Kas gan cits to dariis, ja ne juus pashi?
Juus nedabuusiet paliidziibu, ja to gaidiisiet. Juus nedriixtat nomest savu nelaimi uz cita pleciem, jo taa ir Juusu. Nevar paliidzeet cilveekiem, kas pashi sev nepaliidz.
Vai juus kaadreiz esat iejutushies manaa lomaa? Vai juus protat iejusties cita lomaa? Vai juus protat saprast? Vai juus protat uzklausiit? Juus zinat, kaa ir, kad tev visi tic, visi tevi pieluudz, visi tevi uzskata par visuvarenu, visi no tevis kaut ko gaida..? Neviens nav visuvarens! Katrs ir no kaut kaa atkariigs. Citi no uudens, skaabeklja, bariibas, naudas... citi no miilestiibas, skaistuma, juutaam...
Arii es neesmu visuvarens. Es vienkaarshi ticu. Ik dienu man luudzas, staasta savas saapes, beedas. Tik daudz negatiivas energijas ik dienu iziet no jums caur mani. Es esmu kljuvis kaa par negatiiivaas energijas filtru. Es uzsuucu to no jums, un peec tam izniicinu to sevii. Un juus sakat, ka es neko nedaru. Vai juus zinat cik daudz energijas aiziet, ciinoties ar sho negatiivo energiju?
Es nevaru vainot cilveekus, par to, ka vinji mani baro ar sho negatiivo energiju. Es pats vinjus radiiju. Jebkursh ir atbildiigs par to, ko vinjsh ir radiijis. Jebkursh ir atbildiigs par buutni, kurai vinjsh daavina dziiviibu.
Un tagad man ir vajadziigs miers, lai es vareetu iekraat speekus un atguut iedvesmu. Kas gan man cits atliek? Kluseet. Tikai klusums no manas puses var likt cilveekiem saprast, ka vinji pashi ir savas dziives noteiceeji. Nekad nebuus taa, ka cietushais izveelas sev paliigu. Vienmeer paliigs izveelas, paliidzeet vai nee. Bet ja paliidzeeshana nav labpraatiiga, tad labaak nemaz nepaliidzeet.
Seezhu kluseeju, veeroju, radu. Un atkal veeroju. Klusums - taadu vaardu man vajadzeeja dot. Debesu Kluseetaajs.
Man nav dzelzs sirds. Es esmu taads pats kaa juus. Es arii juutu, man arii saap, arii es meedzu pieljaut kljuudas.
Es nolaizhos no debesiim, lai juus saprastu, ka tagad es esmu taads pats kaa juus. Es atnjemu sev varu, lai juus beigtu luugt un saaktu dariit. Pashi. Es radiiju juus, tagad naakotne ir juusu rokaas. Tagad juusu laiks radiit."



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?