anarhomo ([info]anarhomo) rakstīja,
@ 2004-02-03 17:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
eju pāris dienas atpakaļ gar polaris grāmatnīcas pagrabiņu. nenociešos. nokāpju lejā. vai, vai, kabatā tikai četri lati, un tie paši, tjipa, ne manējie. atronu lielisku kopojumu ar budisma pamattextiem, plus vēl šis tas no suzuki. maksā nieka trīs latus ar kapeikām. pašķirstu, palasos, pabēdājos, nenopērku. a ko nopērku? spiestā kārtā telekarti un vēl spiestākā - paciņu cigarešu. par atlikušajiem santīmiem paņemu milzu pampelmūzi un pāris citronus, lai pašam arī būtu ko atriebībā paspaidīt.

...un tomēr visas šitās dienas kaut kā jocīgi ap dūšu. labi, cigaretes ir tēma pati par sevi, bet tā telekarte gan neliek mieru. ko gan es tādu par tiem sūda diviem latiem pateikšu, un pac ko no citiem dzirdēšu? turklāt, laikam taču maita lattelekom, pensionāru naidpilnā samsāra, šoreiz ņe pričom. "pac pie visa vainīgs, pac!" - tāds kā (tjipa, nepārsūdzams) desmitās tiesas spriedums nemitas sēkt manās iekšās.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]amalija
2004-02-04 23:37 (saite)
Kas, dēliņ, tas pampelmūzis?

(Atbildēt uz šo)


[info]anarhomo
2004-02-04 23:52 (saite)
greipfrūts, tant!

(bilde gan piemeklējusies teju ideāla, tomēr tevis iecerētais nacionālais elements, diemzhēl, izkrīt... shitā tāda trakoti emancipēta izskatās, vai arī agati kristī pārlasījusies. man savukārt tie latviešu tantuki vairāk asociējas ar izšuvumu, ko redzēju pie gultas pakārtu kadam no intas rukas portretētajiem latgales mammučiem: "sievietes liktens ir mīlēt un ciest". ta no tava pic-a izskatās vairāk spējīga ciest, nekā mīlēt. piedo, galīgi nekā personīga. tjipa, tik vien kā pa vizuālās kultūras aspektiem pārdomās padalījos,)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re:
[info]bez4pieci
2004-02-05 00:07 (saite)
an arī nagi niez piedalīties (piedošan, piedošan). tātad, es atkal iedomājos, kā tante ex amālijas spēj apēst dzīvu savu piecgadīgo mazdēliņu, un, protams, tikai aiz tīras mīlestības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: Ak, tu žē!
[info]amalija
2004-02-08 17:19 (saite)
Un vēl saka - sievietes esot tās lielākās aprunātājas;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?