ananke ([info]ananke) rakstīja,
@ 2011-03-13 17:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nopietni?
es atvainojos, bet manī ir tādas dusmas, ka es tagad nezinu, kur lai iebāžas. iespējams, ka tas no neēšanas, bet vienalga:
es 11 [!!!!!] izgāju no mājas, jo man teica, ka tagad nāks tīrītāja un, lai mēs viena otrai netraucētu, es varētu iziet pastaigāties. es to arī izdarīju, bet nu bāc!! es vazājos, vazājos, tad mazliet pēc trijiem pārnācu, izskatījās, ka viņa vēl tīra, jo istabas vidū bija putekļusūcējs, miskaste bija vaļā un logi arī. Labi, Linda teica, ka laikam tikai tagad nāks manu galu tīrīt.. labi, izgāju vēl loku pastaigāties. Jāpiemin, ka neko šodien neesmu vēl ēdusi, jo pārāk daudz kas bija jāapskata utt. domāju - sameklēšu, kur paēst. kā tad, viss vai nu pilns, vai arī vienkārši neko jēdzīgu nedod.
aizvazājos atkal līdz centram un mazliet tālāk, apnikums un nogurums jau krietni lika par sevi manīt, Linda uz sms neatbild, domāju - nu labi, iešu uz māju pusi. lieki teikt, ka veikali visi jau ciet [vai vienkārši arī šodien nebija vaļā], būs jāpārtiek no augļiem, kā arī liels ir mans pārsteigums, ienākot mājās plkst. 17.10, ka NEKAS, es uzsveru NEKAS, kopš tiem trijiem nav mainījies!!! putekļusūcējs arvien mētājas, grīdas nav tīrītas, nu NEKAS nav mainījies. Manī tagad ir tādas dusmas!! man patika, ka varu viena pati staigāties un tā tālāk, bet man nepatīk, ja man tas jādara piespiedu kārtā un vēl pie tam tai piespiedu kārtai nav nekādas JĒGAS!!!
tagad es esmu ļoti, ļoti neapmierināta. nogurusi. sabeigta.
ja tā sieviete te tagad nāks berzt, lai viņa necer uz nekādu jauku sejas izteiksmi!
pasakiet cik ilgi, nu CIK ILGI vajag, lai pārtīrītu dažas telpas, ko tu berz katru nedēļu! vai tad visi šeit ir tādas cūkas, ka jāberž visa diena???


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?