ananke ([info]ananke) rakstīja,
@ 2011-03-31 11:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
laikam jau ir kā ir.
laikam jau ir kā ir, ka kādas dienas neko nav sanācis ierakstīt. sanācis jau tā it kā būtu, bet vai bijis ko rakstīt?
nu, lielākais notikums tagad ir bijis satikšanās ar latvju zelteni Līvu, kurai arī ir 22 un viņa šeit studē, kā pati saka - politiku. Līva šeit ir jau kopš septembra, vai nu kopš tā semestra, es īsti nezinu, kad viņa ieradās. Interesantākais ir tas, ka viņi (studenti) tagad dzīvo viesnīcā, tādā, kas īsta viesnīca, jo viņu kopmītnes esot ieņēmuši anarhisti. Nu tā es vismaz sapratu. Neesot nekāda šikā viesnīca, bet esot tīri labi. :) Tiaki rajons nelāgs, bet to varot pārciest, sevišķi, ja tur vari dzīvot bez maksas un kopā ar savu draugu.
Nu tā, mēs pastaigājāmies, uzrāpāmies arī vienā ļoti jaukā kalnā pie Akropoles, bet man nebija līdzi bildējamā aparāta, tādēļ jāgaida, kad es vēl kādu reizi tur uzrāpšos. :) bet nu tur ideja atkal tā pati - paskatīties uz visām Atēnām no augšas. Interesanti, ka šeit ir tādas daudzas iespējas paskatīties uz pilsētu no augšas, un tas ir iespējams no tādām dabas veidotām vietām, kamēr Rīgā, lai palūkotos uz to no augšas, ir jāpiedomā, kur uzrāpties, un tas noteikti nebūs dabas tornis. Nu ja.
Visādi citādi laikam nekā diži jauna nav, šodien ir nomācies un iespējams, ka līņās, rīt arī sola lietu, nez kas būs tālāk. :)
[haha! paskatījos ārā pa logu - līst]

nu un es laikam esmu nosliekusies uz mācīšanos, ja vien mani mana izvēlētā skola ņems pretī, jo neko citu es nevēlos. Tikai jāsaplāno viss tā labi un kārtīgi.
ja nu kādam ir zināms kāds darbiņš, kurš man kā reizi noderētu Rīgā, ko var daudz maz savienot ar studijām, lūdzu, pasakiet! :)

Mīlu,
bučas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?