ananke ([info]ananke) rakstīja,
@ 2011-02-27 09:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jauns rīts, jaunas krāsas.
Iestājies jauns rīts, jaunas krāsas. Labi, krāsas laikam īpaši nav mainījušās. Ir pelēks. Mans dzīvoklis ir pelēks. Un nav kafijas, bet es ēdu jogurtu un plānoju pieķerties arī kādam vietējam apelsīnam, kuri gozējas ledusskapī ar visām savām zaļajām lapiņām. Nu gluži, kā tikko plūkti. Zemeni jau vakar nogaršoju. Laba! Neesot gan vietējā, bet no Krētas. "Saskumu".
Vispār es šorīt jūtos izcili labi, modinātājs nozvanīja 9os, tagad ir 20 pāri, es sēžu pie plastmasas galdiņa, kas izskatās pēc stikla un lūru uz žalūzijām. :D Nē, nav jau tā, ka es neesmu iedomājusies atvilkt vaļā savu super lielo logu/durvis. Ir tā, ka balkons ir aiztaisīts ciet. Bet nu labi. Tāpat tur pretī ir vienkārši māja. Ar ļoti daudz zaļumiem uz balkoniem. Linda jau man pastāstīja par novērojumiem par tās mājas iedzīvotājiem, hah. Skaistais skats paveras no viņu balkona. Uz visām Atēnām. Brīnišķīgi. Tā kā man tur droši vien arī sanāks uzturēties, centīšos izbaudīt, cik vien var.
Es gribu ātrāk iziet ārā, ieelpot Atēnu gaisu, ieraudzīt tos kociņus, kuros karājas mandarīni, ieraudzīt, kā palmās spēlējas vējš. [Vakar dažas palmas redzēju]. Un ātrāk aptvert, kur tagad dzīvoju.
man ir tāds radio, ar skārienjūtīgo ekrānu, kur var klausīties jebkuru pasaules radio. Nenoliegšu, man tagad skan 101. :)
Šobrīd man šķiet, ka dzīvoklī ir pavēss, bet Linda [mana priekšniece ;) ] teica, ka laiks drīz uzlabošoties. Tagad laikam Grieķija vienkārši uzņem mani, lai man nebūtu uzreiz tik krasas pārmaiņas, bet laiks aklimatizēties. Tas nozīmē - esmu šeit gaidīta. :) Šorīt esmu pozitīva. :)
Vēl manā dušā var arī apsēsties. Vai arī ļooooti zems plaukts no betona. Nu to nu es jums nepateikšu.

Labi, dodos nogaršot apelsīnu,
kad būšu šodien guvusi pirmos iespaidus arī par ārpasauli, tad uzrakstīšu.
Bučas! Lai jums jauka svētdiena!!!!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?