analgiins ([info]analgiins) rakstīja,
@ 2009-06-05 15:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vot Latvijas ziņu kanāls un tur ir raidījums "15 karstās minūtes". Un vadītājs Andrejs Filipovs. Nu pasakiet man, kam tajā TV viņš ir rada gabals? Tak cilvēks nespēj vienu teikumu normāli pateiks. "Labvakar vēlu jūsmājās. Jūs skataties LZK 5 karstās minūtes informatīvo raidījumu" utt. Kreitusi nosauc nevis par politoloģi (kas viņa ir šobrīd), bet politiķi (kas viņa bija kādreiz).

Viņam ir nevis pašvaldību vēlēšanas, bet tikai vienas pašvaldības un Eiropas vēlēšanas. Vēl pirmdien būs viss skaids, kurš ievēlēts un KĀ ievēlēts.

http://www.tvnet.lv/onlinetv/lzk/minutes/article.php?id=339781


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]benis
2009-06-05 18:15 (saite)
Šis "tv zvaigzne" mans patikt jau sen. Viņš savu karjeru sāka, cik atminos, lasot "bērnu ziņas" vienā no sen mirušajiem kanāliem ("tv laine" vai kaut kas tamlīdzīgs). nezinu kurš viņam iestastījis, ka viņam ir dajebkāds talants atrasties televīzijā.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2009-06-05 19:16 (saite)
muaa, par shito TV talantu ar maasu sen njirdzaam, kad vinja maaciijaas Franchu licejaa, tur kaadai skolotaajai deels bij shis talants, un taa skolotaaja stundas laikaa, kad pa TV raada vinjas talantiigo deelinju, paartrauca stundu un ar kabatlakatinju rokaas skatiijaas paarraidi :D
Laikam tas bij pirms kaadiem ~7 gadiem.

(Atbildēt uz šo)


[info]blondulla
2009-06-05 19:20 (saite)
jē, Fiļipovs, tas tak ir sēdošā anekdote! tās viņa intervijas jāliek jūtūbē un TV zelta fondā ;))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?