analgiins ([info]analgiins) rakstīja,
@ 2009-01-12 12:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vispār šodien ir baigā žults, kas tā vien prasās uz āru.

Nu labi, tas ka diena.lv (te un te) ir tagad saradušies raksti par vakardienas Defacto sižetiem, kas tika veltīti 13. janvāra akcijai, ir gluži loģiska reakcija uz to veidu, kādā sabiedriskā TV nospēlēja roku rokā ar tiem, pret kuriem bariņš cilvēku grasās iet protestēt.

Defacto vispār ir kaut kas ļoti dīvains. Tuvākā analoģija man ir redzama "tepat" Krievijā, kad es skatos tās valsts kontrolēto TV kanālu analītiskos raidījumus. Vienu brīdi viņi visus biedēja ar Saskaņas centra tiekšanos pēc varas. Tam pat tika izveidota speciāla lelle, kas blieza visādas teorijas par sarkano uzvaras gājienu pretī varai. Tagad viņi biedē ar tīņiem un lauciniekiem, kas ir nevadāms pūlis un alkst taisīt kaut kādu ļembastu pašā Rīgas sirdī.

Taču kopumā viss ir skaidrs ar LTV. Mareks Gailītis, kas ir ziņu dienesta vadītājs, strādā labi, profesionāli un, kas pats galvenais, viņš lieliski sajūt to līniju, kuru nevajag pārkāpt, lai kristu nežēlastībā. Tagad sagaidīsim, ka LTV muti aizvērs Streipam un viņa raidījumam "Skats no (m)alas", toties strauji pieaugs ziņu sižetu skaits par teļiem, kas dzimst, par "lauku labumiem, kas no visas Latvijas uz Rīgas tirgiem trauc ar vēja spārniem, lai nestu lauku dvesmu mūsu lielpilsētai". Šādas lietas LTV ziņu dienestam padodas varen labi un ja reitingi ir, tad tā arī vajag tuprināt. Vairāk pozitīvisma. Vai tad ir iespējams Nekā personīga skatīties? Vai tur ir vispār kāds pozitīvs sižets kādreiz bijis?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zeerava
2009-01-12 13:08 (saite)
kkad nesen lasīju, ja pareizi atceros tad dienā, kur tika ļoti kritizēts LTV kā tāds. ka tā reitingi ir ļoti zemi un tiem ir tendence kristies, bet pati televīzija iesūnojusi un neattīstās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]analgiins
2009-01-12 13:17 (saite)
nav jau kas attīstītu to mediju. kadru nav un uzdrošināties neviens nevar. mums tak jauns un daudzsološs produkts ir "neprāta cena" un "paula krogs".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zeerava
2009-01-12 14:08 (saite)
ne vienu ne otru neesmu redzējusi, bet nu jau manuprāt neprāta cena ir noņemta.
žēl, ka es pazaudēju to avīželi, tur manuprāt bij ar ļoti labs (smieklīgs) LTV izskaidrojums sava iesūnētībai. tik tur manuprāt kritizēja tikai LTV1 un LTV7 nosauca par topošo makšķernieku kanālu, jo redz esot raidījumi, kur vari stundu skatīties, kā viens cenšas zifteli noķert

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]analgiins
2009-01-12 14:14 (saite)
a neprāta cenai tagad ziedojumu vākšot.
makšķernieku kanāli ir viena lieta, otrs segments ir auto-moto raidījumi, kur stundu var blenzt, kā īsti vīri ap karburatoru ņemas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zeerava
2009-01-12 14:53 (saite)
O! a ir zināms cik liela summa ir nepieciešama? moš vēl kādus 400 000 Ls saziedos!! tad jau neprātu cenu patiesi līdz neprātam varēsim skatīties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?