Klementīne ([info]aminoskaabe) rakstīja,
@ 2003-07-22 20:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shahs ++
seedeeju un veeroju shaha speeli - tieshaam fascineejoshi. kaut kad agraak es speeleeju un it kaa pat maaceeju dazhreiz uzvareet. apnika.
bet tomeer taada smadzenju speele. taa virspuseeji liekas - figuuru gruustiishana, bet iisteniibaa. izdomaat visus gaajienus uz priekshu, izdomaat iespeejamos pretinaieka gaajienus...
shodien man aizraujoshaaka likaas kombinaaciju speele. vareeja redzeet, ka viiri ne pa jokam speelee - taas seju grimases, ilgie paardomu briizhi, kameer netaalu seedoshais paaris paspeeja izspeeleet paaris "aatraas" laika partijas, shamie veel vienu nebij beigushi. taada smadzenju piepuule:)

bet tomeer to, ka var speeleet shahu bez galdinja, es joprojaam nespeeju iedomaaties. bet taa dara. viens man paziistamais, kas reizee ir arii kaut kaads Latvijas un aarzemju chempis, braucot mashiinaa ar veel kaadu tik pat aarpraatiigu cilveeki, taa meedz uzspeeleet. "uzspeelet" - skaisti skan, bet aarpraac. personai ir jaaatceraas galdinjsh, figuuru novietojums, jaadomaa uz priekshu, jaaparedz un jaabrauc ar mashiinu vai ko nu vinjsh tajaa briidii dara...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tati
2003-07-23 11:40 (saite)
nekrietnaa!!! Via ta nebij taa, ka seedeejAAM un veerojAAM? :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aminoskaabe
2003-07-23 12:24 (saite)
principaa jau bija, bet es tachu raxtu par SEVI. tajaa parkaa, tajaa briidii tachu bija arii citi cilveeki un es tachu neraxtu par vinjiem ar. es tachu neraxtu - bijaam parkaa, seedeejaam, staaveejaam/ veerojaam/ speeleejaam/ lasiijaam/ dzeeraam alu/ gaajaam garaam... es raxtu par sevi un ko pati dariiji. tas, ko tu tajaa briidii dariijii, varbuut atskjiras no maneejaa - es redzeeju kaut ko citu, seedeeju iz cita benkja stuura etc.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2003-07-23 12:36 (saite)
egocentrikje ;]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aminoskaabe
2003-07-23 15:32 (saite)
kuraa vietaa? nu, bet pasaki, ka man nav taisniiba veel!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]arkls
2003-07-23 14:52 (saite)
sisters fight!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]arkls
2003-07-23 14:52 (saite)
tjiopa - speele bez galdinja un bez kaulinjiem? :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]aminoskaabe
2003-07-23 15:32 (saite)
aber tieshi taa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?