Klementīne ([info]aminoskaabe) rakstīja,
Filma - nepiepildītās romantikas atainojums. Sievišķu filma. Kā tiek dēvēts šis laikmets? Biznesa? Tā arī visi dzīvo. Sievietes, kas visu var un māk; kurām nevienu nevajag un bla bla bla. Jā, feminisms ir uzvarējis, bet jebkuram sievišķim patiesībā iekšā ir tā lielā romantika, kad dēļ viņas vīrietis ietu un kalnus gāztu, nestu zvaigznes no debesīm un neko pretī neprasītu. Citas to izrāda, citas maskējas. Patiesā romantika jau nav mīkstās rotaļlietas un izkaisītas rožlapiņas.
Un par laikmetu vispār runas nebija. Visi mēs zinām tos laikus. Un neba nu es gribētu tos dubļainos, blusainos un nehigēniskos laikus sev, tikai dēļ tās kleitas, kas arī patiesībā nav nekas tik dižs manā izpratnē.

Par to, kas piesaista Mr. Dārsijā, jau iepriekš nedaudz minēju. Un es atļaušos savā feminismā cirst kāju pie grīdas un teikšu, ka zinu tikai pāris vīriešus, kas būtu viņam kaut nedaudz pielīdzināmi. Un man nemaz nav neērti teikt, ka lielākā daļa mūsdienu vīriešu ir lupatas! Labāk tāds Mr. Dārsijs ar kuru var "sakauies" un izstrīdēties, kā tāds, kas labāk paklusē vai vienkārši piekāpjas!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?