amber ([info]amber) rakstīja,
@ 2004-12-30 21:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pedeja laika es vienkarsi esmu kritusi uz gramatam.. Sodien ar draudzeni bijam aizbraukusas uz Dominu un visvairak laika es pavadiju tiesi gramatnica! :)) Nu loti ilgi, bet man palaimejas ar draudzeni kas so manu un tumu (ja to ta var nosaukt) uztvera loti pozitivi, jo vinai pasai bija interesanti iepazities ar jaunako literaturu.. :) Es jau atkal atradu veselu kaudzi gramatu ko velos nopirkt, bet reizem vienkarsi tracina cik gramatas var but dargas.. :(( Tomer vienu nopirku :) Viesturs Avots "Ulmanlaiki. Legendas un fakti." Nu patik man ta vestures literatura! :)) Gramata interesanta (vismaz man saistosa, jo interese sis temas), izlasiju jau vairakas lpp, neskatoties uz to ka lasu jau vairakas gramatas vienlaicigi :))) Astridas Lindgrenas "Karlsonu" (jo vienu dienu vienkarsi apjautu ka nemaz neesmu so gramatu izlasijusi, kaut gan lielaka dala cilveku ir.. sapratu kla lieta jalabo.. hehe) un vel vienu gramatu zviedru valoda - Liza Marklund "Gömda" (Aizmirstie).. Tikai nesakie ka es esmu traka :))(to jau es zinu) Man tas viss patik! :))


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sweetmisery
2004-12-30 22:18 (saite)
gramatniicaas vispaar ir taada iipasha sajuuta. Taads miers, varbuut skan banaali. Bet, jaa, es, personiigi, esmu aizraavusies ar Dena Brauna graamataam, ar visiem Da Vinci Kodiem, un tagad peedeejo Maldu Zona. Baaaigi labie. Ja neesi lasiijusi, iesaku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]amber
2004-12-30 22:25 (saite)
man jau ir vesels saraksts ko man vajag izlasit, da vinci kods ir jau ieklauts :)) man katra zina prieks ir par to ka gramatnicas arvien vairak sak lidzinaties arzemem - ar savu komfortu, mieru (ka jau tu teici) un tadu majigumu - vienkarsi panem gramatu un pasedi mierigi un palasi :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]posheiko
2004-12-31 03:47 (saite)
Hmm.. es atkal iegāju grāmatnīcā un nodomāju - ārprāts, cik lētas tās grāmatas! Kaut vai tas pats Davinči Kods.. zem Ls6.. salīdzinot ar amīšu izdevumiem, tas nav pilnīgi nekas!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]amber
2004-12-31 11:02 (saite)
nu nezinu, ja par katru gramatu man ir jaizdod apm 5-10Ls, es neesmu ipasi prieciga...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?