Pilota memuāri.

Par mazajām lietām, kuras nesaprotu, neprotu un nejūtu

Par mazajām lietām, kuras nesaprotu, neprotu un nejūtu

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tevi ievelk kabīnē kopā ar n-tajiem bikšu pāriem.
- Nē, šīs ne uzreiz!
- Pag, kāpēc?
- Jo copy-paste? Tādas pašas kā iepriekšējās?
- Kas vainas iepriekšējām? 5 pārus būtu nopircis, ja būtu pieticis naudas!

Atbilde neseko. Vai varbūt seko nopūta, ko pavada grūti raksturojams acu skatiens ar aptuveno hipotētisko jēgu - pizģecbļe, lohs.
Laikam. Minu pēc sajūtas.

- Nu, un šī..
- Nē. Neglītas!
- Bet pēc kā Tu secini, ka neglītas?
- Tak pēc lauķa! Par platu! Kā tēvam nospertas! Pretīgā krāsā! * insert your reason here *

Dafuq, risinās dialogs manā galvā. Kas ir tie principi, pēc kā tu secini, ka šitā drēbe ir ķipa neglīta, nepiestāv, neder, vienalga? Pēc čirkainiem matiem? Brūnām acīm? Tievām ciskām? Tur nav loģikas! Tajā visā nav ne kripatas loģikas! Tā, it kā ģērbšanās būtu kaut kāda uz sajūtām, emocijām un fīlinga balstīta padarīšana. Kamēr man vajag vienkāršību, ilgmūžību, kaut ko neuzkrītošu, izturīgu, militāri-praktisku, kaut ko tādu, ar ko var gan metināt, gan mežā brist, gan pie auto stūres sēdēt. Ērtu. Nevis hipsterbikses ko vilkt pie baltrocīšu krekla. Vēl atliktu izskūt paurim abas puses un galīgs saldais čalis.

Es varu perfekti paskaidrot, kā veidojas zudumi garā vadā sprieguma krituma dēļ, un kāpēc cementa-kaļķa apmetums nedrīkst būt par treknu. Mehāniski. Bet šitā man ir bijusi mistērija kopš laika gala - kas izskatās labi kopā ar ko un, bļe, kāpēc. Un kāpēc tad, ja tas tā ir, tad šie principi nav universāli un katram patīk kaut kas cits. Ununun.

Gravitācijas konstante ar nelielām variācijām pa lielam ir PILNĪGI vienāda visur uz planētas, un tai ir pohuj, vai tu esi žīds, nēģeris, baltais, sarkanais vai dzeltenais. Pa lielam mans riebums un panika iepērkot apģērbus, ir tieši tāda pati. Tai ir pohuj. Jo visā 'gaumes' un 'labi izskatās' lietā nav nekā loģiska. Nekā izmērāma, nekā konstanta, taustāma, viss ir no pirksta izzīsts.
Nice.
  • Tāpēc pirkt drēbes vajag doties vienatnē, nevis ņemt līdzi kaut kādu konsultantu komandu. ;)
    • Kad iemācīšos to pa īstam darīt vienatnē un tā jutīšos labi (lielveikalu panikas sindroms), tad tā arī darīšu. :)
      • Vienatnē tas ir daudz vienkāršāk un vieglāk, tici man. Bijis tur, darījis to.
      • Nu un vēl - uz veici vajag braukt kaut kad darbadienā no rīta vai pa dienu, tad viss ir puslīdz normāli.

        Nu un vēl, protams, asos.com un tamlīdzīgi. :P
        • Ok now! Lūk, šie ir praktiski risinājumi. Darbadienas priekšpusdienā, izrādās, ļaudis nezkāpēc lielveikalus gāž apkārt, lai gan pēc tiesas un taisnības viņiem tur nebūtu ko darīt, un būtu jāsēž darbā, nevis jātraucē man iepirkties.

          asos.com tagad pētu.

          viel DANK!
          • Nu hvz, kā kuro reizi gadās, neesmu izpētījis šīs plūsmas.

            Bet tam, ka veikalā ir vēl cilvēki, ir arī savi plusi. Ja esi bezmaz vienīgais interesents, tad personālam ir tāda stulba tieksme, pirmkārt, blenzt virsū, otrkārt, nāk klāt un kaut ko piepisties. Ja cilvēku ir daudz, tad šis nav tik izteikti.
          • Pirmsskolas laiks, kamōn!
  • So sweet :)
  • Hahaha! Lieliski!
    Bet, vecais, tā drēbju piestāvēšana, pareizo izvēlēšana toč ir un čuju ņuhu un poņu, es pasmadzeņošu, mož varēšu atbildēt, kur tieši tas suns ir aprakts.
    Kaut gan ērti, praktiski, vienkārši - ej uz Patriotiem vai Arsenālu un pērcies laimīgs ;)
    • Nu tas kā kuram, kad es vienā no šiem iegāju meklēt vienu xmas dāvanu, man bija sajūta, ka mani tūliņ noliks ar seju pret sienu un dabūšu ar automāta laidi pa muguru. :D
    • Šie abi ir kur precīzi un kāda tur ir izvēle?
      • Militāro apģērbu/aksesuāru veikals.
        Patrioti ir čut lētāks, uz Tallinas ielas netālu no J.Asara ielas, otrs uz Brīvības ielas Vairoga tilta galā (pa diagonāli VEF KP).
        Visai izturīgi apģērbi, cik nācies secināt.
Powered by Sviesta Ciba