ally ([info]ally) rakstīja,
@ 2005-01-09 18:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
...jaunākās ziņas!!!nevar būt:)):P:P...
Ņemot vērā vētras radītos ārkārtas apstākļus valstī, Ministru kabinets šodien nolēma uz divām dienām atcelt mācības visā valstī visās skolās. Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete (JL) valdības sēdē sacīja, ka ārkārtas apstākļi var rasties arī turpmāk, taču sakaru traucējumu dēļ nebūs iespējams par tiem izziņot. Pēc viņas teiktā, draudi pastāv tieši tad, kad bērns ir ceļā uz skolu.

Valdība vērsa uzmanību, lai vecāki šīs divas dienas rūpētos par savām atvasēm un tās pieskatītu. ;)))

Valdība vērsa uzmanību, lai vecāki šīs divas dienas rūpētos par savām atvasēm un tās pieskatītu.
Ministres padomniece komunikāciju lietās Laila Spaliņa informēja, ka vecākiem jāpieskata, lai bērni nedotos skatīties plūdu nodarītos postījumus. Vētras rezultātā atklātus draudus var radīt arī bojātu elektropārvadu elementi.

Kā informēja Spaliņa, informācija liecinot, ka daudzās skolās elektroapgādes pārtraukumi izraisījuši apkures, ūdensapgādes, ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanas traucējumus.

Rīgas pilsētā elektrības padeve traucēta Rīgas I.Kazakēvičas poļu vidusskolā. Pamatskolai "Blāzmiņa" vējā norauta puse no jumta seguma. Mežaparka vidusskolai izsisti vairāki logi, vairāki logi izsisti Rīgas 99.vidusskolai un vairākām Latgales priekšpilsētas izglītības iestādēm.

Plūdu dēļ teritoriāli atvienoti ir Rīgas Bolderājas rajons un Rīgas rajona Vecāķi. Plūdu draudi esot arī Daugavgrīvas vidusskolai, Rīgas 19.vidusskolai, Rīgas 33.vidusskolai, Bolderājas sākumskolai, Bolderājas 46.arodskolai. Savukārt Rīgas Valsts tehnikuma automobiļu centram Kundziņsalā norauts jumts.

Liela daļa Rīgas izglītības iestādes esot gatavas nodrošināt izglītības procesu, vienīgās briesmas skolēniem var draudēt ceļā uz mācību iestādi.

Ministres rīcībā esošā informācija liecinot, ka Jelgavas 5.vidusskolai norauts jumts, Ventspils 1.ģimnāzijai norauta daļa jumta, bet pašā Ventspils rajonā nav telefonu sakaru.

Jumta daļa norauta Tukuma J.Raiņa ģimnāzijas sporta zālei, Aizkraukles rajonā neesot elektrības un telefona sakaru, Jaunjelgavas vidusskolai norauta jumta daļa. Telefona sakaru nav arī Kuldīgā.

Jūrmalā Slokas pamatskolas vienam korpusam norauta skārda jumta seguma daļa, Ķemeru pamatskolā - neliela daļa jumta.

njaa..baigi baigi..nu bet nez..es jau uz līdz skolai tiktu-3 min ,ko iet..bet nu protams ,ka izvēlos palikt mājās;))-ooo jaaa;)))nepadarītie darbi mani sagaida;))0khh....


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lyrical
2005-01-09 18:41 (saite)
ieveertee manai vecajai skolai elektriibas trauceejumi....ha ha varu sadereet ka vinji nebij nomaksaajushi reekinus un taga vissu uzvelj veetrai...

3minuushu laikaa Tevi vareetu taaalees zilajaas aizpuust :P

(Atbildēt uz šo)


[info]cabis
2005-01-09 18:56 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo)


[info]sodiiba
2005-01-09 21:01 (saite)
ak Juus laimiigie!!!!!

(Atbildēt uz šo)


[info]krizy
2005-01-17 22:43 (saite)
Bet tas, ka muusu skolas sporta zaalei ir pilniibaa norauts jumts, par to nevienaas zinjaas neteica ):

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ally
2005-01-17 22:52 (saite)
opaa!!!!hmm..jaajautaa tad jau,kas par skolu??

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krizy
2005-01-18 11:51 (saite)
Skrundas 1. vidusskola

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?