ally ([info]ally) rakstīja,
@ 2004-11-23 16:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
..sniegi sniga putinaaja:))
..nju nju sākšu ar rītu-pamostos, paskatos pa logu un tad pielīpu pie stikla ar degunu--wauuuuu!!!!elpu až aizrāva..khh!!mamma man teica, ka šodien 25 min vietā uz darbu ar mašīnu brauca 1h 25 min---pilnīgs vāks!!!..izčāpoju 8.05no mājām un tad bridu un bridu..ceļš vēl pat nebij iestaigāts uz skolu, un opaaaa..paslīdēju uz ledus---pfuuu--gandrīz ar galvu atmuguriski kritu, gāju viena un riktīg smiekli sanāca-skats no malas jau labs laikam bij...!!

skolā-tā neko:)..sanāca 1 tāds jautrs atgadījums ar vēstures skolotāju.Stāvējām 3jatā ar draudzenēm aiz vēstures kabineta un šīs tur sāka kliegt--aaaaaa!!-nju tādā spalgā balsī...pasaka 1 otrai kaut ko un atkal---aaaa(kā galīg trakas:P) un es ar pievienojos--smieklīgi bij..un tad pēkšņi izlien skolotāja galva no kabineta:"kas te notiek?"..es:" mazās meitenītes skraida apkārt un spēlē kaut kādu spēli!"..khh, viņš:"visu laiku?"..es:" jaa jaaa..tur tur aizskrēja!!"..tad aizvēra durvis, mēs norēcāmies;P:))..

uu jāā...vēl šodien no rīta aiztaisu savu skapīti ar slēdzi---un fak--atslēgas no paša skapīša palika skapī--doooh!!..un tur visas mantas un atslēga sno mājām..baa!!labi ,ka dažam vēl ir manas atslēgas no skapīša--tieši kāpu pa trepēm un satiku..:):P..tas dažs tik labi izskatījās, tā apsnidzis un riktīgi mīļi:)..iztika bez vārdiem tik atslēgas iedeva...ehh..un un jāā,..man trūka vārdu tik iekšā saviļņojos...bet tas pāriet...

tā nu viss jāiegrimst vācu valodas mācīšanā....
uu jaaa..rīt hamlets:)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cabis
2004-11-23 18:00 (saite)
super!

(Atbildēt uz šo)

viii... sniegs:)
[info]sine_cordis
2004-11-23 18:57 (saite)
viii.... shodien sniegs bija skaists... pamostos un skatos viss aizsnidzis.. smuki... nu ok pateeloju biki viniju puuku ar kenija elementiem(nju taa no dienvidparka multenes:D) bet nu izbridu visas kupenas:)laix super :) tieshaam:)rodaas z-sveektu noskanja:) nu vismaz tik ilgi kameer vari seedet maajas un priecaaties pa sniegpaarslinju deju aiz loga:)

(Atbildēt uz šo)


[info]sodiiba
2004-11-23 23:18 (saite)
:) jautra dieninja Tev sagadiijusies :))
Bet taas atsleegas palikushaas skapiitii.... un tas, ka uz trepem satiki.... nu liktenis :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ally
2004-11-24 15:39 (saite)
bacc--liktenis-tas tā galvā un sirdī iedūrās ,kad izlasīju..liktenis-no kura jau esmu atteikusies..jo izvēla ir jādara-pareiz vai nepareiza-to nu es nezinu...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sodiiba
2004-11-25 22:25 (saite)
sbijies no vaarda liktenis??? Varbuut ir veerts padomaat??? kaapeec???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?